BAFRA

Bahadır Şahin Ayvacık'ta Muhtarlardan Dert Dinledi

 
 1042
Bahadır Şahin Ayvacık'ta Muhtarlardan Dert Dinledi - Büyük Birlik Partisi Samsun 1. sıra adayı Bahadır Şahin, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Büyük Birlik Partisi Samsun 1. sıra adayı Bahadır Şahin, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Samsun'un Ayvacık İlçesinde bir dizi programlara katılan Şahin, burada mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Ayvacık köy ve merkez mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen Bahadır Şahin muhtarlar tarafından büyük ilgi gördü.

Mevcut Milletvekillerinin telefonlarına bakmadıklarını, geri dönüş yapmadıklarını söyleyen muhtarlar, "İlçemizde büyük sorunlar ile karşı karşıyayız, grup yollarımız perişan halde, yollarımızın yapılması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, mevcut milletvekillerimizi arıyoruz, telefonlarına bakmıyorlar, geri dönüşte yapmıyorlar, telefonlara bakan vekillerimiz ise bakarız, hallederiz gibi sözler söyleyip sözde kalıyor. İlçemizde sorunlarımız var, bizler sorunlarımızı anlatacak, sorunlarımızı yerine getirecek milletvekillerini Ankara'ya göndermek istiyoruz.” şeklinde konuştular.

AYVACIK MUHTARLARI OLARAK SİZLERİ DESTEKLEYECEĞİZ

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nin destekleyeceklerini söyleyen Muhtarlar, "Biz muhtarlar olarak, mahallelerimizde ki vatandaşlarımızı temsil ediyoruz, halkımızın derdini, sıkıntısını dinliyor ve çözümler üreterek, gerekli mercilere ileterek, sorunların giderilmesini sağlamaya çalışıyoruz. Bizlere her zaman arayın, sorunlarınızı çözelim diyenler bu seçimde gereken cevabı alacaktır, artık yenilik zamanıdır. Biz Muhtarlar olarak, Bahadır Şahin Vekilimizi ve Ayvacık ilçemizin öz evladı olan Ziraat Odası Başkanımız ve Büyük Birlik Partisinde 2. Sıradan Milletvekili Adayı olan Erdal Avcı'yı destekleyeceğiz"dediler.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ SAMSUN 2. SIRA ADAYI ERDAL AVCI'DAN ŞAHİN'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Bahadır Şahin'in Ayvacık ziyaretlerinde Muhtarlarla yapılan toplantıda, Şahin'e eşlik eden Büyük Birlik Partisinde 2. Sıradan Milletvekili Adayı olan Erdal Avcı, Ayvacık İlçesinde bu seçimde Büyük Birlik Partisi rüzgarı eseceğini söyledi.

Ayvacık ilçesinin öz evladı olduğunu söyleyen Avcı, "Ayvacık ilçemizde Ziraat Odası Başkanı olarak yıllardır görev yaptım. İlçemde herkes ben yakinen tanımakta. İlçemizin sorunlarına, eksikliklerine hakimim. Durum ortada, artık yenilenme zamanı, siyaseten bu seçimde çok şeyler değişeceğine eminin. Artık yeter, değişim şart oldu. Büyük Birlik Partisi Samsun 1. sıra adayımız Kıymetli Kardeşim Bahadır Şahin, Samsunumuzun genç, dinamik ve tanınmış siyasetçi, Samsun'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış, iki dönem Bafra Belediye Başkanlığı yapmış Başkanımız Zihni Şahin Bey’in öz ve öz yeğenidir. Başka bir söze hacet var mıdır. Bahadır kardeşim Bafra Bölgesinden, ben ise Ayvacık bölgesinden sizlerin desteği ile Allah izin verirse Ankara'da sizleri temsil edeceğiz. Bahadır Şahin Vekilime bizleri ziyaretleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm Samsun'dan, Ayvacık'tan desteklerinizi bekliyorum" dedi.

SAMSUN VE İLÇELERİMİZİN SORUNLARINA NEŞTER OLACAĞIZ

Son olarak konuşan Büyük Birlik Partisi Samsun 1. sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, Bu seçimde Samsunuzumun tüm ilçelerinin sorunlarına neşter olacaklarını söyledi.

Ayvacık ilçesinde merkez mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen, Bahadır Şahin, "Cumhur İttifakı çatısı altında 14 Mayıs seçimlerinde kendi ad ve amblemi ile seçimlere girecektir. Baraj sorunumuz yoktur. Başkanlık, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, meclis/milletvekili seçiminde 30 yıllık maziye ve tecrübeye sahip Büyük Birlik Partisi’ne oy istiyoruz. Alacağımız her oy hem partimize, hem de Cumhur İttifakımıza gidecektir. Bize vereceğiniz hiç bir oy bu açıdan boşa gitmeyecektir.Bu yüzden, müstakilen seçimlere girecek olan Büyük Birlik Partisi, hem Cumhur İttifakı tabanının seçmeninin, hem de diğer ittifak ve parti seçmenlerimizin, bilhassa alternatif arayan ve kararsız seçmenlerimizin değerli oyuna taliptir. Ben bu ziyaretten memnuniyetimi dile getirmek isterim, sorunlar belli, şahsım Bahadır Şahin 1. sıradan ve 2. sıra adayımız Ziraat Odası Başkanımız çok kıymetli ağabeyim Erdal Avcı'ya yetki vermeniz durumunda, evelallah sorunlara neşter vuracağız. Bizleri ağırladığınız için siz kıymetli muhtarlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bahadır Şahin Ayvacık'ta Muhtarlardan Dert Dinledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 2
User defaultYorum Id: 176478
26 Nisan 2023
07:12
  • Yorum Id: 176478
  • 26 Nisan 2023
  • 07:12

Bafra'da on yıl belediye başkanı +samsun büyükşehir belediyesi başkanı: zihni şahin yiğeni hayırlı olsun tebrikler.

User defaultYorum Id: 176451
25 Nisan 2023
23:33
  • Yorum Id: 176451
  • 25 Nisan 2023
  • 23:33

Geliyor gelmekte olan, hem şahıs olarak, hem zihni başkan etkisi, hemde tepki oyları bahadır şahin'e gelecek. bu seçimde baraj sorunu yok çünkü. haydi bakalım, 14 mayıs'ta sandıkta göreceğiz. benim sulalem zaten tepki olarak 1500 oy çıkıyor bahadır şahin'e, bu bahadır şahin için değil, mhp'den abdurrahman çamaş başkan aday gösterilseydi, oyumuz ona olurdu. zihni başkan'ın yeğeni olsun, oylar onun olsun. baframıza da milletvekili olarak bahadır şahin hayırlı olsun.