GÜNDEM

Bafumder`den Şehit Ailelerine Destek

 
 97
Bafumder`den Şehit Ailelerine Destek - Bafra Umut derneği katkılarıyla Bafra Garnizon Komutanlığı himayesinde Şehit Ailelerine destek kermesi açıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Umut derneği katkılarıyla Bafra Garnizon Komutanlığı himayesinde Şehit Ailelerine destek kermesi açıldı.

Vatan uğruna canlarını sev seve veren kahraman şehitlerimizin emaneti olan ve onların ölümsüz hatırasını yaşatan Şehit Ailelerine destek olmak maksadıyla Bafra Umut Derneği (BAF-UM-DER) katkılarıyla, Terörle Mücadelede Mağdur Olan Aileler Derneği ve Bafra Garnizon Komutanlığı himayesinde kermes açıldı.

Açılışta konuşma Yapan Bafra İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı “Bugün büyük atamısın samsunda yaktığı meşaleyi kurtuluş savaşı mücadelesini o güzel kurtuluş mücadelesi üzerinden 90 yıl geçti. Samsunda başlayan milli mücadelenin arkasından büyük bir coşkuyla heyecanla kazanılan zafer ve kurulan Türkiye Büyük Millet meclisi Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunlar büyük atanın başlattığı mücadele ve Türk Milletinin alınamazlığı, bölünemezliği bölünmez bütünlüğünün bir örneğidir. Bölücü terör örgüte karşı kahramanca mücadele ederken veya hain tuzaklara düşürülerek şehit olan evlatlarımızın ailelerinin kurduğu kermese tüm katkıda bulunanları içtenlikle kutlarım” dedi.
Bafra Garnizon Komutanı Prs.Yrb Metin Özdemir’in eşi Fatoş Özdemir “Şehitlerimizin Anneleri bizimde annemiz. 8 yıldır Bafra`dayız. 8 yılda Şehit Annelerimizin ve Ailelerinin yanlarında olduk. Onların içi yandığı zaman bizimde içimiz yandı. Onlarla ağladık, Onlarla güldük. Allah onlardan razı olsun. Terörü bitirmek için verdiğimiz şehitlerin en büyük acısını şüphesiz şehit anneleri ve şehit aileleri yaşıyor, şehit anneleri hepimizin en yüce anneleridir “dedi.

Bafra Umut Derneği tarafından Terörle Mücadelede Mağdur Olan Ailelere destek amaçlı açılan kermes 24.05.2009 tarihine kadar açık kalacaktır. Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin  “ Kermesimize tüm Bafralı halkımızı davet ediyorum” dedi.
Kermesde elde edilecek gelirin şehit ailelerin yararına kullanılacağını belirtti.

Kermes açılışı Bafra Terörle Mücadelede Mağdur Olan Aileler Derneği Başkanı Sadet Var, Bafra İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın eşi Havva Boyacı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in eşi Şükriye Şahin, Bafra Garnizon Komutanı Prs. Yrb. Metin Özdemir’in eşi Fatoş Özdemir tarafından açıldı.

Açılışa Bafra İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Garnizon Komutan vekili Bafra İlçe Jandarma Komutanı Yzb.Şahin Kocaköse, Bafra Nafız Kurt Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni,Bafra Müftü vekili Yunus Özdamar Katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • BafraHaber Yorum
  • Bafumder`den Şehit Ailelerine Destek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0