Mersin’de düzenlenen Türkiye Yıldızlar Badminton Şampiyonasında Erkeklerde Samsun Bafra Atatürk İlköğretim Okulu şampiyon oldu.
Seyfi Alanya Spor Salonu ve 7. Bölge Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada Bafra Atatürk İlköğretim Okulu erkeklerde şampiyon oldu.
Atatürk İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Kırcalı: “Turnuvada 4 gün içerisinde 10 takım maçı yaptık ve tüm maçlarımızı kazanarak Türkiye Şampiyonluğuna ulaştık. Bu sonuç uzun vade de planlı, disiplinli ve özverili çalışmanın sonucudur. Bizlere destek veren Türkiye Badminton Badminton Fedarasyonu Başkanı Sayın Murat Özmekik’e, Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Sayın Ömer Altunsoy’a, Sporcu velilerime, zor şartlarda engellemelere takılmadan haftada altı gün çalışarak Türkiye Şampiyonluğu kazanan sporcularıma, turnuva boyunca arayıp destek olan ve şampiyonluğumuzu kutlayan meslektaşlarıma teşekkür ederim. Bu Şampiyonluğumuzu şiddete maruz kalan değerli arkadaşım Suat Salim Güner ‘e hediye ediyoruz.” dedi.
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!