3 oyunca alındı
Spor toto 3.Lig 3. Grup`tamücadele eden Samsun ekibi cadde 1930 Bafraspor transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor. Ünyespor'dan Gökhan Günaydın ve Silivrispor`dan Sabahattin Horoz`u renklerine bağladık. Kırmızı Siyahlılar kamp için gittiği Antalya`da Orhangazispor`dan stoper Barış Aysu ile anlaşmaya vardı.
İlk olarak kamp maçlarını değerlendiren başkan Hüseyin Çamaş; takımımız iyi çalışıyor. İlk yarı istenilen gibi değildik. Yaptınız transferlerle kadromuzu güçlendirmek için düğmeye bastık.
İkinci yarı herkes farklı bir Bafraspor görecek diye konuştu
4 bölgeye takviye
Başkan Çamaş, "Kalecilerimizden Altay ile yollarımızı ayırdık. Takımımızın eksikleri belirlendi. öncelikle kaleci, sol açık sol bek ve santrafor transferlerimiz olacak. Bu transferlerimiz hafta sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Teknik direktörümüz Cahit Erçevik Hocamızdan çok memnunuz. Oda tanıdığı ve güvenliği oyuncularla temasa geçiyor. 5 Ocak`ta Göztepe ile hazırlık maçız var. Her şey gayet iyi gidiyor. Herkes bize güvensin ve inansın Biz küme düşmeyi aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz. Tüm Bafralılar ele vererek birlik beraberlik içerisinde takımınızı ligde tutacağız." dedi.
Kaynak Haber Gazetesi
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!