GÜNDEM

Bafraspor Cinayeti Davasında Müebbet İstendi

 
 428
Bafraspor Cinayeti Davasında Müebbet İstendi - Bafra Belediyespor`da `simit satışı` yüzünden gerçekleşen ve teknik direktör ile antrenörünün ölümü, kulüp müdürünün de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırı olayıyla ilgili yargılanan 3 kişinin müebbet hapsi istendi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediyespor`da `simit satışı` yüzünden gerçekleşen ve teknik direktör ile antrenörünün ölümü, kulüp müdürünün de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırı olayıyla ilgili yargılanan 3 kişinin müebbet hapsi istendi.

Bafra Belediyespor`da `simit satışı` yüzünden gerçekleşen ve teknik direktör ile antrenörünün ölümü, kulüp müdürünün de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırı olayıyla ilgili yargılanan 3 kişinin müebbet hapsi istendi.


  Bafra Ağır Ceza Mahkemesi`nde bugün görülen davada, Bafra`da 25 Mart`ta Bafra Belediyespor Kulüp binasına yapılan baskında teknik direktör Sedat Gezer (49) ile kaleci antrenörü İsmail Kurt`un (42) öldürülmesi, Kulüp Müdürü Ergin Özarslan`ın (64) da ağır yaralanması olayını gerçekleştirdikleri ileri sürülen, olayda tabancayı kullanan Mustafa Ş., simit satışı yüzünden telefonda tesis müdürüyle tartışıp Mustafa Ş. ile birlikte kulübe gelen İsmail A., bu sanıklara yardım ve yataklık yapan E.B., Y.A., N.S. ve M.A.`nın yargılanmalarına devam edildi.

Toplanan deliller doğrultusunda davanın karar aşamasına gelmesi üzerine savcı, mütalaasını açıklayarak katil zanlısı Mustafa Ş. ile yanında bulunan İsmail A. ve olayı azmettirdiği iddia edilen N.S.`yi, 2 kişinin öldürülmesi suçundan Türk Ceza Kanunu`nun (TCK) 81/1 maddesi gereği 2`şer kez müebbet hapis; 1 kişiyi de öldürmeye teşebbüs suçundan da 15`er yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Y.A., E.B. ve M.A. hakkında ise suçluyu kayırma suçundan 5`er yıla kadar hapis cezasına çarptırılmaları talep edildi.
  Mahkeme heyeti, sanık avukatlarının esas hakkındaki savunmalarını sunmak üzere mehil istemesi nedeniyle duruşma, karar verilmek üzere ileri bir tarihe ertelendi. 


Samsun`un Bafra ilçesinde 25 Mart Salı günü meydana gelen olayda, Bafraspor Kulüp binasını bastığı iddia edilen Mustafa Ş., teknik direktör Sedat Gezer ile kaleci antrenörü İsmail Kurt`u tabancayla öldürüp, kulüp müdürü Ergin Özarslan`ı da yaralamış, olayla ilgili Mustafa Ş. ile yanında bulunan İsmail A. tutuklanmıştı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafraspor Cinayeti Davasında Müebbet İstendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0