BAFRA

Bafralı Yamaç Paraşütçüleri P3 Pilot Belgelerine Kavuştu

 
 488
Bafralı Yamaç ParaşütçüleriP3 Pilot Belgelerine Kavuştu - Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü tarafından düzenlenen Yamaç Paraşütü P3 kursunda başarılı olan sporculara sertifika töreni düzenlendi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü tarafından düzenlenen Yamaç Paraşütü P3 kursunda başarılı olan sporculara sertifika töreni düzenlendi.

Bafra Öğretmenevinde gerçekleşen törene Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin katıldı.

Bafra Hava Sporları ve Genlik Kulübü Başkan Burhan Apaydın, hava sporları ve yamaç paraşütünün önemi hakkında bir konuşma yaptı. 

#burhan-apaydin0#, “Kulüp olarak yıllardır Bafra’mızda yamaç paraşütü yapılmasına öncülük etmekteyiz. Kulübümüz Bafra’ya hizmet vermeye devam ederken kulübünün pilotlarının eğitimlerini aksatmadan bir disiplin içerisinde sürdürmeye devam ediyor. Kulüp olarak maddi bir beklenti ile hareket etmedik elimizdeki ekipman ve Belediyelerimizin destekleri ile sporcular yetiştirmek için sosyal sorumluluk bilinci içinde hareket ettik. Bizlerden sonrada bu bilinçle Bafra’mızı gökyüzünden dünyaya aktaracak eğitimli pilotlara ihtiyacımız vardır.” dedi. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, “Şehrimizin tanıtımında hava sporlarının katkısı yadsınamaz derecededir. Dışarıdan gelen değil bizim yetiştirdiğimiz pilotlarla Bafra hava sporları adına daha iyi yerlere gelecektir. Sivil toplumun destekleri ile sürdürülen çalışmalar tamamen gönül işi olup maddi bir kazanç gütmemektedir. Bafra’nın tanıtımın da hava sporları adına çok büyük katkılar sunan Burhan hocama ve ekibine gönüllü çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Zihni Şahin Bafra’nın tanıtımı adına yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Bafra Hava Sporları Ve Gençlik Kulübüne çerçeve içinde kaftan hediye etti. 

Kursta başarılı olan kursiyerlere P3 Kursu Sertifikaları, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Hava Sporları Ve Gençlik Kulübü Başkanı Burhan Apaydın tarafından verildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Yamaç Paraşütçüleri P3 Pilot Belgelerine Kavuştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0