Projesinin geniş kitlelere ulaşmasını isteyen Bafralı üniversite öğrencisi Kübra Çelebi projesi hakkında şu bilgileri verdi: 

Projemizi Hocamız Oğuz Yavuzyılmaz koordinatörlüğünde ve okul arkadaşım Merve Dursun ile yürüttük. 

Her Çocuk Özeldir "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok " adlı projemiz ile Özel Eğitimli bireylerin, bilişsel, duygusal, öz bakım becerilerini kazanmalarına yönelik olarak etkinlikler hazırladık ve uyguladık. 

Bizler bu projemizde bir çocuğu mutlu edebilmek bir nebze onun yüzünü güldürebilmek adına çıktığımız bu yolda her türlü zorluklardan geçerek onları mutlu edebilmeyi hedefledik. Ve bu çıktığımız yolda belki bir kaç çocuğumuza umut olduk. Bir kaçına kendisini kanıtlamasını sağladık ve bir kaçına ise yüzüne bir tebessüm bıraktık. En önemlisi hayatı paylaşmak için hiçbir engelin önünde durmayacağını gösterdik.