20-28 Nisan tarihleri arasında, bu yıl 18. si düzenlenen İzmir Kitap Fuarı'na 350 yayınevi, dernek ve Sivil Toplum Örgütü katıldı.
İzmir Kitap Fuarı'nda, Göl Yayınevi Kitap Standı'nda yer alan şair Fatma Hatun Esen, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
"Ben de Göl Yayınevi'nde "Ben Yaşama Gülümsemeyi Seçtim adlı kitabım için düzenlenen imza gününe katıldım. Bu yıl Fuar tarihi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına da denk gelmesiyle katılımcıların çocuk ağırlıklı olmasını sağladı. Ayrıca fuar alanında düzenlenen diğer gösteri ve konserler de ilgiyi arttırdı ancak buna rağmen, artık okuyucu niteliği ve niceliğinde azalma olduğu da gözden kaçmıyor. Hani okur- yazar diye bir söz var, artık sanki okumaz-yazar bir toplum oluyoruz. Peki, karamsarlığa mı düşelim? Tabi ki hayır. Bizler şair, yazar ve sanatçılar olarak, Umutla ve yılmadan okumayı özendirip sevdirmeye çalışacağız."
Şair Fatma Hatun Esen'i, İzmir Kitap Fuarı'nda Tokatlı olup, Bafra Şiir Şölenlerine katılan şair Ünal Kar ve uzun yıllar Bafra'da avukatlık ve Bafra Musiki Cemiyeti Başkanlığı yapmış olan Av. Natık Hacıömeroğlu ve İzmir'deki Kitap Fuarı şair ve yazarları yalnız bırakmadılar.
Şair Fatma Hatun Esen, Bafralı olarak kendisini yalnız bırakmayan Göl Yayınevi yetkilileriyle tüm şiir dostlarına teşekkür etti.
Oktay Zerrin-Bafra
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!