BAFRA

Bafralı, Polis Çocuğu Amedspor Kalecisinden Sitem Dolu Sözler!

 
 4917
Bafralı, Polis Çocuğu AmedsporKalecisinden Sitem Dolu Sözler! - Amedspor’un Bafralı kalecisi Cantuğ Temel, dün yaşanan olaylar sonrası sitem dolu sözler söyledi. 
Bafra Haber

 |  - Amedspor’un Bafralı kalecisi Cantuğ Temel, dün yaşanan olaylar sonrası sitem dolu sözler söyledi. 

Amedspor kalecisi Cantuğ Temel, “O kadar cisim atıldı ama Türkiye haritalı olan, bir polis çocuğu olarak beni çok yaraladı” dedi. 

Bafra’nın Gazibey köyünden olan ve babası polis olan Amedspor kalecisi Cantuğ Temel, Bursaspor deplasmanında yaşadıkları saldırıların ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. Polis çocuğu olduğunu ifade eden Temel, "O kadar cisim atıldı ama beni en çok yaralayan üzerinde bayrağımızın bulunduğu Türkiye haritalı cisim oldu. Milliyetçilik yapacağım derken ülkesinin değerlerinin yerlere fırlatılması, bir polis çocuğu olarak beni çok yaraladı" dedi.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 23'üncü hafta karşılaşmasında Bursaspor sahasında Amedspor'u konuk etti. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi, ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Karşılaşma öncesi, iki takımın futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Bursasporlu futbolcuların Amedsporlu oyuncuların üzerine yürüdüğü arbede, polis müdahalesiyle son buldu.

Maç öncesi Amedspor oyuncularına saldırı gerçekleştirilirken Bursaspor tribünlerinde 90'lı yıllardaki faili meçhul cinayetler ile özdeşleşen "Beyaz Toros" ve 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım'ın posterleri açıldı. 

"Bugün 2. Göztepe-Altay olayı yaşanabilirdi"

Amedspor kalecisi Cantuğ Temel, yaşananların ardından sosyal medya mecrası Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bugün 2. Göztepe-Altay olayı yaşanabilirdi. Oynadığımız maçın durdurulması için sanırım bizim de ağır yaralar almamız gerekiyordu. Herkesten ricam artık kimse futbol yüzünden ölmesin, yaralanmasın" ifadelerini kullandı.

Temel'in açıklamaları şöyle:

"Futbolla alakası olmayan bir ortamda cesur bir mücadele verdik, camiamızı tebrik ediyorum, şampiyonluk yolundayız bu yolda böyle küçük taşlara takılabiliriz. Mermi de atılsa, bıçak da atılsa, stat da yıkılsa biz futbol oynamaya devam edeceğiz. Ülkemizin zor günler geçirdiği bu zamanda insanları

sevindirmeye, güzel futbol izletmeye çalışacağız. O kadar cisim atıldı ama beni en çok yaralayan üzerinde bayrağımızın bulunduğu Türkiye haritalı cisim oldu. Milliyetçilik yapacağım derken ülkesinin değerlerinin yerlere fırlatılması, bir polis çocuğu olarak beni çok yaraladı.

Amedsporlu olan olmayan iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim. Bugün 2. Göztepe-Altay olayı yaşanabilirdi. Oynadığımız maçın durdurulması için sanırım bizim de ağır yaralar almamız gerekiyordu. Herkesten ricam artık kimse futbol yüzünden ölmesin, yaralanmasın."

Kaynak: T24

Bafralı, Polis Çocuğu Amedspor Kalecisinden Sitem Dolu Sözler!

  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı, Polis Çocuğu Amedspor Kalecisinden Sitem Dolu Sözler! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 27
User defaultYorum Id: 171209
07 Mart 2023
21:17
  • Yorum Id: 171209
  • 07 Mart 2023
  • 21:17

Gazibeyden bafradan senin gibi kaypak adam çıkmaz. sen oynayacak başka takım mı bulamadın. sen bafrali degilsin gazibeyli degilsin. babanda keşke polis olmasaydı. vatansever bit polis olsaydı senin pkk takımında oynamana musade etmezdi. kaypak seni

Cevap
  • Yorum Id: 174103
  • 05 Nisan 2023
  • 10:34

La sen kımsınde adamın vatanseverlıgını sorguluyon bahsı gecen adam 15 sene doguda senın benım ıcın vatan ıcın mucadele ettı sozunu bıl de konus

Cevap
  • Yorum Id: 171704
  • 12 Mart 2023
  • 19:53

Kürtler pkk li mı: ? aklını başına al öyle yorum yap.

Cevap
  • Yorum Id: 171576
  • 11 Mart 2023
  • 06:06

Bu kadar insanları, şehirlerimizi ayrıştıran, kutuplastiran bir dil kullanmanız bu memlekete ne kazandıracak acaba

Cevap
  • Yorum Id: 171529
  • 10 Mart 2023
  • 18:48

Adam ekmeğinde dingil napsın bafrada dayılıkmı yapsın adamı tanımadan boş boş konuşmayın

Daha Fazla Cevap Göster
User defaultYorum Id: 171710
12 Mart 2023
20:07
  • Yorum Id: 171710
  • 12 Mart 2023
  • 20:07

Bafra'da 20.000 kürt ve melezi nüfus vardır.

User defaultYorum Id: 171264
08 Mart 2023
13:20
  • Yorum Id: 171264
  • 08 Mart 2023
  • 13:20

Provokasyonlara alet olmayın beyler. zamanlaması manidar.

Daha Fazla Yorum