BAFRA

Bafralı İkizlerden Masa Tenisinde Büyük Başarı

 
 493
Bafralı İkizlerden Masa Tenisinde Büyük Başarı - Bafra TOKİ Şehit Mehmet Boşnak Ortaokulu öğrencileri Masa
Tenisi Yıldızlar, Türkiye Finalinde büyük başarı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra TOKİ Şehit Mehmet Boşnak Ortaokulu öğrencileri Masa Tenisi Yıldızlar, Türkiye Finalinde büyük başarı.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı, Okul Sporları faaliyet programı kapsamında 12-14 Nisan tarihlerinde Mersin’de yapılan Özel Sporcular Masa Tenisi Yıldızlar, Türkiye Finalinde, Bafra TOKİ Şehit Mehmet Boşnak Ortaokulu öğrencileri Enes Burç Türkiye 1. si, İkizi Burak Burç ise Türkiye 2. si olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, öğrencileri ve bu başarıda emeği geçen öğretmenleri tebrik ve teşekkür etti. Ayrıca, Bafra TOKİ Şehit Mehmet Boşnak Ortaokulu Müdürü Arif Şahin’de öğrenciler ile öğretmenlerini tebrik etti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2019 faaliyet programında yer alan 12-14 Nisan tarihleri arasında Türkiye geneli yaklaşık 750 sporcunun katılımı ile Mersin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Özel Sporcular Atletizm, Yüzme ve Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası ilk gün yapılan yarışlar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Spor Şube Müdürü Vedat Akyar tarafından verildi.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı İkizlerden Masa Tenisinde Büyük Başarı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0