Bafralı genç mühendis Furkan Kaba, bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti

Çorum’da motosikletiyle seyir hâlindeyken minibüsle çarpıştığı iddia edilen Bafralı genç makine mühendisi Furkan Kaba, bir haftadır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Bafra’nın Örencik Mahallesi’nden olan Furkan Kaba, İstanbul Davutpaşa Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için Çorum’a gitti. Makine Mühendisliği Bölümü’nü tamamlayan Kaba, mezuniyetinin ardından Çorum’da iş bularak çalışmaya başladı.
İddiaya göre Kaba’nın kullandığı motosiklet, seyir hâlindeyken bir minibüsle çarpıştı. Kazanın etkisiyle başını refüje çarpan genç mühendis ağır yaralandı.
Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Furkan Kaba, doktorların tüm müdahalelerine rağmen bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.
Genç mühendisin cenazesi bugün Bafra’nın Örencik Mahallesi’nde toprağa verilecek.

Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın