BAFRA

Bafralı Genç Kadın İstanbul'da Katledildi. Katil de İntihar Etti!

 
 9287
Bafralı Genç Kadın İstanbul'daKatledildi. Katil de İntihar Etti! - İSTANBUL (İHA) - Esenyurt’ta Alparslan Ç. isimli şahıs, takip ettiği Kader G. isimli kadını silahla ateş ederek öldürdü. Alparslan Ç. ardından silahla kendi kafasına sıktı.Kız arkadaşını silahla vurduktan sonra intihara teşebbüs eden şahıs hayatını kaybetti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - İSTANBUL (İHA) - Esenyurt’ta Alparslan Ç. isimli şahıs, takip ettiği Kader G. isimli kadını silahla ateş ederek öldürdü. Alparslan Ç. ardından silahla kendi kafasına sıktı.Kız arkadaşını silahla vurduktan sonra intihara teşebbüs eden şahıs hayatını kaybetti.

 Olay, saat 19.30 sıralarında Esenyurt Turgut Özal Mahallesi 116. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alparslan Ç. isimli şahıs, metrobüs üst geçidinin merdivenlerinde dakikalarca beklediği Kader G.’nin boyun kısmına henüz bilinmeyen nedenle silahla ateş etti. Daha sonra silahı kendi başına dayayan Alparslan Ç. tetiğe basarak silahı ateşledi. Yaşanan olayda ağır yaralanan şahıslara çevredeki vatandaşlar müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yerde yatan ağır yaralıları yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Olay yeri inceleme ekipleri, yerdeki kurşun kovanlarını ve kan örneklerini toplayarak incelemek üzere emniyete götürdü.

 Öte yandan, hastanede tedavilerine başlanan Kader G.’nin hayatını kaybettiği, Alparslan Ç.’nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 Saldırı öncesi yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı

  Esenyurt 116. Sokak’ta meydana gelen cinayet öncesi yaşananlar kameralara yansıdı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde Alparslan Ç.’nin, metrobüs üst geçidinin merdivenlerinde Kader G.’yi beklediği, daha sonra kadına arkadan yanaştığı, ardından ara sokağa iterek götürdüğü, sonrasında ise silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların paniğe kapılarak kaçıştıkları görüldü.

Kız arkadaşını silahla vurduktan sonra intihara teşebbüs eden şahıs hayatını kaybetti

Esenyurt’ta dün akşam saatlerinde metrobüsten inen eski kız arkadaşı Kader Gökçe’yi sokak ortasında öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden Alpaslan Çay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan olayın ardından ise Çay’ın daha önceden bir kadınla evlenip boşandığı ve tehdit etme suçundan kaydı olduğu öğrenildi.

Dün akşam saatlerinde Esenyurt Turgut Özal Mahallesi’nde metrobüsten inen Kader Gökçe, Alpaslan Çay tarafından bir ara sokağa çekilerek öldürülmüştü. Yaşanan olayın ardından intihara teşebbüs eden Çay, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayın ardından inceleme başlatırken, Çay’ın daha önceden evlenip boşandığı ve tehdit suçundan kaydı olduğu öğrenildi.

Sokak ortasında öldürülen Kader Gökçe, aslen Bafra ilçesinin bağlı Şeyhullaş Köyünden olduğu ve 20 sene önce Bafra’dan ailesiyle birlikte İstanbula yerleştiği öğrenildi.

Sokak ortasında vurulan genç kızın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı

Esenyurt’ta eski erkek arkadaşı tarafından sokak ortasında vurulan genç kızın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı.

Olay dün akşam saatlerinde meydana gelmişti. Takip ettiği eski kız arkadaşı Kader Gökçe’yi (23) boynundan vuran Alparslan Ç. daha sonra kendi kafasına da sıkarak intihar etmişti. Kader Gökçe'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Kozlu Gasilhanesine götürülen genç kızın cenazesi Güngören Uhut Camii'de defnedilecek.


Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen kader gökçe son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL (İHA) - Esenyurt’ta eski erkek arkadaşı tarafından sokak ortasında vurulan kader gökçe son yolculuğuna uğurlandı.

Esenyurt'ta eski erkek arkadaşı tarafından sokak ortasında vurulan kader gökçe için Güngören Uhut Camii'nde tören düzenlendi. Cenaze törenine, genç kızın Serkan gökçe, annesi Hilal gökçe, yakınları ve arkadaşları katıldı. Cenaze de duygu dolu anlar yaşandı. Kılınan namazın ardından gökçe'nin cenazesi Sarıyer Ayazağ mezarlığına toprağa verildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Genç Kadın İstanbul'da Katledildi. Katil de İntihar Etti! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 5
User defaultYorum Id: 143157
06 Nisan 2022
09:06
  • Yorum Id: 143157
  • 06 Nisan 2022
  • 09:06

İnsanları allahınemrettiği şekilde dizayn etmedikçe ahlaki gelişimini kuran ve sünnete uygun hale getirmedikçe bu tür cana zarar verme , olaylarını önlemek mümkün görünmemekte. önce vicdani gelişim , merhamet , iyilik yapma erdemine sahip insanlar yetiştirmeliyiz. matematik bilen, bilgisayardan çok iyi anlayan , alanında çok bilgili olan öncesinde islami ve ahlaki gelişimie sahip bireyler.

User defaultYorum Id: 143107
05 Nisan 2022
14:47
  • Yorum Id: 143107
  • 05 Nisan 2022
  • 14:47

Erkekler bukadar takıntılı olmayın lütfen hayat olmeye oldurmeye deymez allah sasirtmasin yarabbi

Cevap
  • Yorum Id: 143137
  • 06 Nisan 2022
  • 00:39

Amin amin

User defaultYorum Id: 143133
05 Nisan 2022
23:38
  • Yorum Id: 143133
  • 05 Nisan 2022
  • 23:38

Allah rahmet eylesin çok üzucü yakınlarına sabırlar diliyorum.

Daha Fazla Yorum