Belediye Bafraspor’un yeni kaptanı Bafralı Adil Uyanık. Adil uyanık geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalayarak Belediye Bafraspor’un oyuncusu olmuştu. 14 yıl aradan sonra gelen şampiyonlukta büyük katkısı olan kaptan Mahmut Topal’ın kaptanlıktan affını istemesi üzerine Belediye Bafraspor’a Adil Uyanık 1. Kaptan olarak getirildi. Adil’in kaptan olmasında önemli yer alan faktörler. Geçen sezon Adanaspor’un 2 B’ye çıkmasında önemli bir yerinin olması. Takım içindeki uyumu ve futbol kariyeri. Adil Uyanık bugüne kadar 2 B’de 102, 3. Ligde 79 maçta görev aldı.
Sağbek ve stoper özeliklere sahip Adil, Belediye Bafraspor’a transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, artık futbol hayatına, doğup büyüdüğü kendi şehrinde, hemşerilerinin önünde devam etmek istediğini, söyledi. Bu arada 2. Kaptan olarak da Burak seçildi.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın