EĞİTİM

Bafra`da Velilere Sertifika Töreni

 
 105
Bafra`da Velilere Sertifika Töreni - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim okulu tarafından 7-19 yaş çocukları bulunan aileler için Haziran ayında düzenlenen aile eğitim programını başarıyla tamamlayan 17 veliye sertifikaları verildi
Bafra Haber

 |  - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim okulu tarafından 7-19 yaş çocukları bulunan aileler için Haziran ayında düzenlenen aile eğitim programını başarıyla tamamlayan 17 veliye sertifikaları verildi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim okulu tarafından 7-19 yaş çocukları bulunan aileler için Haziran ayında düzenlenen aile eğitim programını başarıyla tamamlayan 17 veliye sertifikaları verildi. 

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen sertifika törenine Bafra ilçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Mithat Karaman, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Erkanlıoğlu, Okul Müdür yardımcıları, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.
     
Törenine Bafra ilçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Mithat Karaman, yaptığı konuşmada, aile içinde yaşanan iletişim eksikliğinin, özellikle gelişim çağında olan çocuklar üzerinde büyük etki yaptığını söyledi. Bu olumsuzlukların önüne geçebilmek, aile bireylerine yansımasını en aza indirebilmek amacıyla her zaman uzmanlardan yardım alınmasının faydalı olduğunu vurgulayan Karaman, bu konuda yapılan etkinliğin çok olumlu olduğunu belirtti. 

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Erkanlıoğlu ise,”Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığı ve UNISEF yani Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu hazırlamış olduğu 7-19 yaş Aile Eğitim programı semineri Haziran ayı içinde Okulumuzun rehber öğretmeni Yusuf Özçelik tarafından verildi. Bu programın amacı anne babaların çocuklarıyla ilişkilerini güçlendirmelerine ve onların yanında olduklarını göstererek kendilerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktır. Eğitim seminerimizde, ergeni tanımak, iletişim kurmak, birlikte büyümek, aile tutumları, riski yönetmek, olumlu davranış kazanmak, uzlaşabilmek ve geleceği planlamak oturumlarında değişik konu başlıkları altında ailelere yararlı olabilecek bilgiler paylaşıldı. Velilerin etkinliklere katılımları sağlandı” dedi.  
 
Konuşmaların ardından eğitim programına katılan 17 veliye Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Mithat Karaman, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Erkanlıoğlu, okul müdür yardımcıları ve öğretmenler tarafından eğitim sertifikaları takdim edildi
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Velilere Sertifika Töreni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0