GÜNDEM

Bafra`da Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları

 
 143
Bafra Haber

 |  - `Kutlu Doğum Haftası` etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler yararına kermes ve kitap fuarı açıldı.

 ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler yararına kermes ve kitap fuarı açıldı.

Alpaslan Türkeş parkında yapılan açılışa Belediye Başkan vekili Rafet Albayrak, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, İlçe Müftüsü Bürhan Keleş,Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören de çarşı Cami imamı Abdullah Arslan tarafından kuranı kerim okundu.Bafra Müftülüğü ilahi korosunun söylediği ilahilerle ardından
Bafra  Müftüsü Burhan Keleş yaptığı konuşmada  “Kutlu Doğum Haftası’ münasebetiyle düzenlenen kermesin herkese hayırlı olmasını diledi. Keleş “Bu tür kermesler, sadece maddi değil, manevi kazançları da beraberinde getiren hizmetlerdir. Burada stantlara konulan ürünler, el emeği göz nuru çalışmalar, sahiplerine büyük hayır kazandırmaktadır. Bunların halka ulaşması için çalışan görevliler, sevap kazanmaktadırlar. Burada alış veriş yapanlar hayır kazanmaktadırlar. Buna vesile olanlar da öyledir. Kermesin açılmasında maddi manevi emeği olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Protokol tarafından Kermes ve kitap fuarının açılışı yapıldı. Öğrenciler yararına düzenlenen kermes ve kitap fuarı 5 gün açık kalacak.

 

  
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0