SİYASET

Bafra`da Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu`na Destek

 
 1333
Bafra`da Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu`na Destek - Samsun`un Bafra İlçesinde Cuma namazı çıkışı Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu için destek basın toplantısı yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra İlçesinde Cuma namazı çıkışı Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu için destek basın toplantısı yapıldı.

Bafra Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtı önünde yapılan toplantıda platform adına açıklama yapan MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar,``MHP, CHP, DP, BBP, BTP, DSP Teşkilat Başkanlarımız, Sivil Toplum Örgütleri Mensupları, Hanımefendiler, Beyefendiler, Basın Mensuplarımız, Aziz Bafralılar, Değerli vatandaşlarımız Hepinizi saygıyla selamlıyorum hoş geldiniz.  -

Hep birlikte ramazan bayramını idrak ettik. Bu günde mübarek cuma günü. Geçmiş ramazan bayramınız tekrardan kutlu olsun, birlik ve beraberliğimizin bayram tadında olması en büyük dileğimizdir, Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçmekteyiz. 10 ağustos 2014 tarihinde cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Türkiye`de ki vatandaşlarımız, Kerkük ve Musul`daki Türkmenler İsrail`in zulmü altındaki gazeliler, Filistinliler, doğu Türkistan`daki soydaşlarımız.

Dünyanın dört bir yanındaki dindaşlarımız, türk İslam alemi Müslüman Türk milletini bekliyor.

10 Ağustos 2014 tarihli cumhurbaşkanlığı seçimimize sadece Türkiye cumhuriyeti seçimleri olarak bakılmamalı. Bir tarafta kendi vatandaşları ve komşu devletler ile kavgalı, dünyadan kopuk bir Türkiye mi istiyoruz; diğer tarafta kökleri tarihte olan Türk- İslam coğrafyasına önderbir Türkiye`mi istiyoruz. Bizler 10 ağustos 2014 tarihli cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 57 İslam Devletinin Birlik Başkanı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu hep birlikte destekliyoruz.

Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu Filistin davasında Filistinlilerin devlet nişanı' verdiği ilk ve tek kişidir. Diğer adaylardan Recep Tayyip Erdoğan ise 2004 yılında sadece Yahudiler ve İsrail devletine hizmet edenlere verilen, yahudiden "üstün cesaret ödülü" alan kişidir, Milleti İle barışık, dünyada saygın bir türkiye hepimizin özlemidir. Biz ve onlar yerine hep birlikteyiz diyoruz. Türkiye`yi ve dünyayı kucaklayan prof. dr. ekmeleddin ihsanoğlu' 'na destek istiyoruz.7 Ağustos, önümüz perşembe günü cumhurbaşkanı adayımız Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu cumhuriyetin temellerinin atıldığı, Atatürk`ümüzün şehri samsun da olacaktır. Tüm halkımızı davet ediyoruz.

Gelin hep birlikte sevgiyi, saygıyı, dirliği, birliği, ekmek için, Türkiye`mizin huzurlu ve mutlu yarınları için prof. dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek olalım diyor el ele verelim.``dedi. Konuşmadan sonra MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, CHP Bafra İlçe Başkanı Eğitimci Nihat Oktay ve Sivil Toplum Örgütleri Ziraat Bankası Bafra Şubesine giderek temsili olarak 1000 TL bağışta bulundular.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu`na Destek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0