GÜNDEM

Bafra'da Camiler İlaçlanıyor

 
 136
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftasında İlçede bulunan camilerin temizliği ve bakımı ilgili çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.

İlçenin tarihi en eski camisi olan Büyük camiden startı verilen dezenfekten çalışmasında bakterileri yok eden ve insan sağlığına hiçbir şekilde zararı olmayan ortamı temizlemeye ve güzel kokmasını sağlayan ürünler kullanıldı.

Bafra Merkezinde bulunan 50 camide gerçekleştirecek uygulamanın ilki Büyük Camide gerçekleşti. Büyük camideki dezenfekte çalışmalarını Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Bafra Müftüsü Bürhan Keleş`de takip etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin "Camilerimiz müminlerin üzerine Allah`ın emanetidir. Camiler, içinde başka hiçbir yerde bulamayacağımız çok özel bir huzur ve haz kaynağıdır. Camilerimizin bakımı konusunda üzerimize düşen görevi yerine getirmek bizim önceliğimiz" dedi.

 

  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Camiler İlaçlanıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0