GÜNDEM

Bafra`da 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlamaları

 
 268
Bafra`da 19 Mayıs Atatürk`ü Anma,Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlamaları - Bafra`da 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Bafra Yeni Spor Salonunda etkinlikler düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Bafra`da 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Bafra Yeni Spor Salonunda etkinlikler düzenlendi.

Bafra Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünce organize edilen etkinlikler kapsamında Yeni Kent Meydanı`nda çelenk sunumuyla başlayan etkinlikler Bafra Yeni Spor Salonunda devam etti. 

19 Mayıs Atatürk`ü Anma,  Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde konuşan Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Osman Şenocak, "19 Mayıs 1919`da Atatürk, `Türk milleti esaret altında yaşamaktansa ölmeyi tercih eder` diyerek Samsun`a çıktı ve ulusal egemenlik mücadelesini başlattı. Bu mücadelede hayatlarını kaybetmeyi göze alan şehitlerime tekrar şükranlarımı sunarım.`` dedi.

Konuşmanın ardından programda Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü öğrencileri tarafından tekvando gösterileri yapıldı.
Gösterinin ardından Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Yedi İklimin Sesi grubu halk oyunları gösterilerini sundu.
Gösterilerin ardından futbol ve voleybol dalında dereceye girmiş kurumlara kupaları Kaymakam Türkel ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından verildi.

Programa, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı, Bafra Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Bafra Emniyet Müdür vekili Bünyamin Temur katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlamaları içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0