BAFRA

Bafra Ziraat Odası Başkan Adayı Recai Keskin Projelerini Açıkladı

 
 1502
Bafra Ziraat Odası BaşkanAdayı Recai Keskin Projelerini Açıkladı - Bafra Ziraat Odası Başkan Adayı Recai Keskin, seçildiği takdirde yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde üyelerin görüşlerine de önem vererek hayata geçireceği projelerini kamuoyu ile paylaştı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ziraat Odası Başkan Adayı Recai Keskin, seçildiği takdirde yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde üyelerin görüşlerine de önem vererek hayata geçireceği projelerini kamuoyu ile paylaştı.

Bafra’da çiftçilik ve hayvancılık ile geçimini sağlayan başkan adayı Recai Kekin Bafra Ziraat Odası Başkanlığı için kolları sıvadı.  Bafra Ziraat Odasında delege seçilerek başkan adayı olma hakkı kazanan Keskin, Başkan seçilmesi halinde oda yönetimi ve meclis üyeleri ile birlikte yapacağı projeleri kamuoyu ile paylaştı.

Doğru, güvenilir, hızlı ve şeffaf bir şekilde verecekleri oda hizmetlerinin yanında tarımsal üretimin artırılarak üreticiye artı değer kazandırır hale gelmesi için çalışacaklarını söyleyen Keskin, “Bafra ovası havasıyla, suyuyla, taşıyla, toprağıyla bir cazibe merkezidir’ dedi. 

"GENÇ ÇİFTÇİLERİMİZİ DESTEKLEYECEĞİZ"

Tarımda sürdürülebilirliğin sağlanması, genç çiftçilerin girişimciliğinin desteklenmesi, gelir düzeyinin yükseltilmesi, alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması ve kırsalda genç nüfusun istihdamına katkı sağlayacak tarımsal üretime yönelik genç çiftçilerin mahallinde uygulayacağı bitkisel, hayvansal, yöresel tarım ürünleri, tıbbi ve aromatik bitki üretimi, işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik projelerde hibe desteklerinden yararlanmalarında öncülük edeceğiz.

DESTEKLEMELER VE %50 HİBE DOSYASI HAZIRLAMA

Devlet tarafından verilen desteklemeler ve verilmekte olan Makine ekipman (Donanım) destekleme dosyaları çiftçimiz için odamız çalışanları tarafından hazırlanarak eksiksiz ve tam olarak ilgili kurum ve kuruluşlara ulaştırılması sağlanacaktır.

HAYVANCILIĞI DESTEKLEYECEĞİZ

Hayvancılık; kurulacak veya kurulu hayvancılık işletmesinin kaba yem üretimi yapabilmektedir. Ancak hayvan başına en az 2,5 dönüm sulu veya 5 dönüm kuru arazisi olmalıdır. Bu nedenle Kaba yem üretimi için arazisi yeterli olmayan işletmelerin uzun dönemde devamlılığını sağlamak için uygun fiyatta kaba yem ihtiyacının giderilmesinde girişimlerle öncülük edeceğiz.

TARIMSAL YAYIN VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Ziraat Mühendisi sayısını artırarak bölgemiz üreticisine doğru ve zamanında hizmet verilmesine öncülük yapacağız. Mühendislik anlamında istihdam hakkımızın tamamını kullanacağız. Çiftçiyi sahada sorunlarıyla mücadelede her zaman yardımcı olacağız.

SILAŞ PAKETLEME MAKİNESİ ÇİFTÇİMİZİN HİZMETİNDE OLACAK

Sılaş paketleme makinesi seçildiğimiz takdirde çiftçilerimizin hizmetinde olacak ve makinemiz her köye ihtiyacı olan her çiftçimizin yanında olarak hizmet edeceğiz. 

ANKARA DELEGELERİMİZİ GERİ KAZANACAĞIZ

Bafra’nın en önemli ovalarında biri olan Bafra Ovasında Ankara delegelerini tekrar kazanıp, Ziraat Odası seçimlerinde söz sahibi olacağız. Ayrıca ovamızda çeltik, fındık, tütün buğday, sebze alanlarının sürekli kontrolleri yapılarak çiftçimize destek sağlayacağız. Çeltik ve mısır kurutma tesisi ve makinesini odamıza kazandırılarak hizmette çiftçilerimizin de önünü açacağız. 

BAFRA’MIZI DÜNYA TANIYACAK

Bafra, pandemi sürecinde Türkiye’nin sebze ve meyve ihtiyacının % 38’ini karşılayarak haklı bir gurur yaşamıştır. Türkiye’nin Çukurova’dan sonra en önemli ovalarına sahip olan Bafra’mızı hak ettiği yere, Dünya’nın en önemli ovaları arasına getireceğiz’ 

Bafra hak ettiği yere en kısa sürede geleceğinin de altını çizen Başkan adayı Recai Kekin, seçildiğimiz takdirde Bafra Ziraat Odası yükseliş dönemine geçerek Türkiye’de 

Hak ettiği yere gelecektir’’ dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Ziraat Odası Başkan Adayı Recai Keskin Projelerini Açıkladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 7
User defaultYorum Id: 168610
31 Ocak 2023
08:17
  • Yorum Id: 168610
  • 31 Ocak 2023
  • 08:17

Genç dinamik eğitimli gerçekten çifti bir arkadaşımız başarılar dilerim recai keskin

User defaultYorum Id: 168511
30 Ocak 2023
09:35
  • Yorum Id: 168511
  • 30 Ocak 2023
  • 09:35

Recai çeltik az para etti kazandığın parayı yola sokağa harcama git köyüne otur

User defaultYorum Id: 168510
30 Ocak 2023
09:31
  • Yorum Id: 168510
  • 30 Ocak 2023
  • 09:31

Birakın bir işten anlamayan, kaba saba adamları. onlar mı temsil etsin bafra yı,genç , eğitimli insanlar var ken, birakın

Daha Fazla Yorum