Hakkâri ili Şemdinli ilçesindeki Aktütün sınır karakoluna Irak’ın kuzeyinden ağır silahlarla yapılan bölücü terör saldırısında 15 askerimizin şehit edilmesi aziz milletimizi derinden yaralamış ve üzmüştür.
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma vakfı (TÜRKAV )olarak Terörün her türlüsünü lanetle ve nefretle kınıyoruz. Bu eylemleri gerçekleştirenler bilsinler ki birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklardır. Türkiye’nin gelişip kalkınmasını, bölgesinde ve dünyada söz sahibi olmasını istemeyen dış güçlerin her yolu deneyerek ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak, ülke içinde sorunlar çıkartmak istiyorlar, “Bu saldırı ilk değildi, son da olmayacak ama hiç kimse bu güne kadar yüce Türk Milletini ve Türk Ordusunu yıldıramadı, yıldıramayacak.
``Türkiye Cumhuriyeti devletimizin gücüne, büyük Türk milletimizin birlik ve beraberliğine ve aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı, bölücü terör örgütünün özellikle son günlerde artan hain saldırılarını nefret ve şiddetle telin ediyoruz. Aziz şehitlerimize sabır ve başsağlığı, kahraman ordumuza kuvvet, kudret ve başarı diliyoruz.``
Uğur HATİPOĞLU
TÜRKAV Bafra Şube Başkanı
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!