GÜNDEM

Bafra Türkav`dan İsrail`e Kınama

 
 121
Bafra Türkav`dan İsrail`e Kınama - Filistin`in Gazze kentine İsrail`in gerçekleştirdiği saldırı, TÜRKAV Bafra Şubesi tarafından yapılan basın açıklaması ile protesto edildi.
Bafra Haber

 |  - Filistin`in Gazze kentine İsrail`in gerçekleştirdiği saldırı, TÜRKAV Bafra Şubesi tarafından yapılan basın açıklaması ile protesto edildi.

İsrail Devletinin Gazze` de yaşayan Müslüman Halka giriştiği soykırım teşebüsü Gazze Şehrini i 2. yıllık bir abluka ile başlamış ,bu sürenin ardından  çoluk ,çocuk sivil demeden Gazze şehrinin   bombalamasının ardından   bu sefer kara harekâtı başlatarak hız kazanmıştr.İsrail, Gazze`ye yönelik katliam girişimini tüm insanî değerleri ayaklar altına alarak yapmaktadır, Gazze halkını ölüme mahkûm eden İsrail, füzelerle Gazze deki Müslüman halkını yok etmeye çalışmakta adeta geçmişin intikamını almaya çalışmaktadır.

İsrailin bu cüretinin arkasında Siyonizmin baş temsilcileri olan ABD,İngiltere Ve Avrupa Birliği nin olumsuz tavırları yatmaktadır.
Avrupa Birliğinin , İsrail kara birliklerinin Gazze`ye girişinde yaptığı ilk açıklamada `saldırı değil, savunma amaçlı` bir eylem olarak gördüklerini ifade etmesi , ABD `nin İsrail`i destekleyici açıklamalar yapması İsrail`in daha cüretkar davranmasına neden olmaktadır .
Onurlu her insanın, haysiyetini yitirmemiş her Ülkenin  yapacağı tek şey bu zalimleri lanetlemek ve onlarla her türlü ilişkiyi bir an önce kesmektir. Türkiye Cumhuriyeti hükümetini, İsrail ile yapılan tüm askeri antlaşmaları iptal etmesini ve Burada ki katliamı önleme konusunda daha etkin bir tavır almaya çağırıyoruz.

Gazze de yaşayan Müslüman Kardeşlerimizin hayatını kaybettiği bu insanlık dışı saldırıyı TÜRKAV Bafra Şubesi olarak şiddetle lanetliyor,Bu saldırılarda hayatını kaybeden masum Müslüman kardeşlerimize Allah`tan rahmet ,Yaralılara Acil şifalar diliyoruz.
TÜRKAV Bafra Şube Başkanlığı
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Türkav`dan İsrail`e Kınama içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0