Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma Ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV ) Bafra Şubesi kendi üyeleri ile KAMUSEN üyelerinin tanışıp kaynaşması amacıyla Yemek düzenledi. Bafra Öğretmen evinde düzenlenen yemeğe, toplam 600 kişi katıldı. Aşırı kalabalık nedeniyle her 2 yemekhanenin dolduğu yemeğe Bafra`nın kamu kuruluşlarında (Tekel, Belediye, Milli eğitim, Maliye, DSİ, Bafra İl özel idaresi, TEDAŞ, N.Kurt Devlet hastanesi, Kızılırmak Devlet Hastanesi, İlçe Tarım müdürlüğü, Bafra Orman işletmesi)çalışan kamu çalışanları ve bu kurumlardan emekli olan memur ve işçiler katıldılar.
Yemeğe misafir olarak Bafra Belediye Başkan adayı Hasan Aslan, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Murat gümrükçü, MHP Belediye meclisi adayları, Bafra MHP Kadın kolları Başkanı ve yönetim kurulu, Türk Büro-sen Bafra Temsilcisi Hasan Güngör, Türk Sağlık-sen Bafra Temsilcisi Orhan Örkün, Türk Tarım-Orman sen Bafra Temsilcisi Mehmet Güreş, Eğitim- İş yönetim Kurulu üyesi Onur Gündüz, Eğitim `İş Bafra Temsilcisi Oğuz Sarıoğlu katıldı.
Onur konuğu olarak davet edilen Bafra Belediyesi başkan adaylarından Hasan Aslan yemeğin sonunda TÜRKAV `IN Bafra`daki ilk kurucusu sıfatıyla Üyelere ve misafirlere yönelik konuşma yaptı. Konuşmasında ` Ben de bu İki güzide (TÜRKAV ve KAMU-SEN) teşkilatın ilçemizde ilk kurucularındanım. Böyle anlamlı bir toplantıya beni de davet ettikleri çin TÜRKAV yönetimindeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Türk Milleti`nin bölünmez bütünlüğüne inanan, bayrağı tek, kimliği Türk kimliği olan, demokratik laik Türkiye Cumhuriyeti`ne yürekten bağlı vatansever kamu çalışanlarımızın mekânı olan bu 2 güzide teşkilatlarımızı birlik ve beraberlik içinde görmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Bu coşkulu güzel topluluğun içinde yer alan ve Türkiye`nin çeşitli illerinden gelerek Bafra`mızda Tekel gibi kuruluşlarda çalışan kardeşlerimizi burada görmekten ayrıca onur duydum.
Bildiğiniz gibi Bafra Belediye Başkanlığı görevine talip oldum. Daha önce iki dönem Bafra belediye Başkanlığı görevlerinde bulundum. Biz 1994 yılında hep beraber büyük Bafra hedefiyle yola çıktık o günler başaracağımıza inanmak istemeyenlerde vardı. Başardık, çünkü başarmak için azim ve kararımız vardır. Dalga dalga tüm Bafralılara ulaştık. Hizmet yıllarında belediyenin kapılarını ardına kadar halka açtık. Bugün içinizde her fikirden arkadaşlarımız mevcuttur. Belediye Başkanlığım döneminde partili partisiz ayrımı yapmaksızın Tüm Bafralılara hizmet götürdüm, Hizmetlerimize bıraktığımız yerden devam edebilmek için önümüzdeki yerel seçimlerde desteğinizi bekliyor ve saygılar sunuyorum dedi.
TÜRKAV BASIN MERKEZİ
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!