BAFRA

Bafra Tso’dan Oda Başkanları İle İstişare Toplantısı

 
 372
Bafra Tso’dan OdaBaşkanları İle İstişare Toplantısı - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Bafra’da görev yapan Oda, Borsa ve Meslek Odaları Başkanları ile istişare toplantısı yapıldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Bafra’da görev yapan Oda, Borsa ve Meslek Odaları Başkanları ile istişare toplantısı yapıldı.

Bafra öğretmenevinde bir araya geldi. Toplantıya ev sahipliği ve Başkanlık yapan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar açılış konuşmasında, “ Toplantıda geçmiş yıllarda başlatarak zaman zaman bir araya geldiğimiz bu toplantıların amacının Bafra’da görev yapan Oda, Borsa ve Meslek Odalarının belirli periyotlarda bir araya gelmesini sağlayarak birlik beraberlik ve ortak akıl içinde hareket etmek olduğunu vurguladı.

Oda faaliyetlerinden ve bölgesel olarak yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren Başar “Bu ve bundan sonra gerçekleştireceğimiz toplantılarda Odamız, Borsamız ve Meslek Odalarımıza veya üyelerimize ilişiklin görüş ve taleplerimiz ile ilçemiz ve bölgemiz ile ilgili konular bir rapor haline getirilecektir. Bundan sonra gerçekleştireceğimiz toplantılarda da gündem konuları belirleyerek gündeme göre de misafir konuklarımızla bir araya gelerek önerilerimizi fikirlerimizi sunarız” dedi.

Oda Başkanları Bafra TSO Başkanı Göksel Başar’a birliktelik yolunda gerçekleştirilmiş olan bu toplantı için teşekkür ederek, sürekli istişare ederek bir araya gelmenin çok doğru olacağı belirtti.

Başkanlar tarafından güncel konular, sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüş bildirdiler.

Organizasyonu ve ev sahipliğinin Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının üstlendiği toplantıya Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Tarık Erol, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Şoförler Odası ve Başkan Yardımcısı Haydar Sarı, Bafra Marangozlar Odası Başkanı İlhan Erken, Bafra Terziler Odası Başkanı İlyas Aşçı, Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Bafra Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk, Bafra Kunduracılar Odası Başkanı Sedat Göbeloğlu, Bafra Berberler Odası Başkanı İmdat Akay, Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu, Bafra Elektrikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız, Bafra Fırıncılar Odası Başkanı Temel Bektaş, Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Bafra Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Topuz katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Tso’dan Oda Başkanları İle İstişare Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0