BAFRA

Bafra Tso' Dan Kaymakam Ertürkmen'e Ziyaret

 
 1082
Bafra Tso' Dan Kaymakam Ertürkmen'e Ziyaret - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'i ziyaret ettiler.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'i ziyaret ettiler.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve Meclis Başkanı Hakan Yıldırım ile Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan bir heyet Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'i ziyaret ettiler.

Ziyarette Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş "Bafra Kaymakamlığımızın yeni hizmet binasının ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "İlçemiz ve bölgemiz için ortak çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Başkan Serdal Sefa Kocabaş ve beraberindeki heyet tarafından günün anısına ilçemizin simgesi olan Çetinkaya köprüsüne ait cam işlemesinden yapılmış tablo hediye edildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Tso' Dan Kaymakam Ertürkmen'e Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0