BAFRA

Bafra Tso’da Kadın Girişimciler Ve Genç Girişimciler Kurulu Seçimi

 
 1535
Bafra Tso’da Kadın GirişimcilerVe Genç Girişimciler Kurulu Seçimi - Bafra TSO Kadın Girişimciler ve Genç Girişimcileri Kurulu Seçimleri tamamlandı.
Bafra Haber

 |  - Bafra TSO Kadın Girişimciler ve Genç Girişimcileri Kurulu Seçimleri tamamlandı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası TOBB İl Kadın Girişimciler ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu icra komitesini seçti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda, girişimciliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Türkiye genelinde Odalar ve Borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, TOBB İl Kadın Girişimciler ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri, Türkiye’nin tüm ile ve ilçelerinde aynı gün ve saatte eş zamanlı olarak düzenlendi.

Bafra Ticaret ve sanayi Odası hizmet binasında gerçekleşen seçimlerde Oda üyelerinden oluşan Genç girişimci adayları ve Kadın girişimci adaylarının katılımları ile TOBB İl Kadın Girişimciler ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu icra komitesini üyeleri seçildi.

Gerçekleşen seçimler sonucunda TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeliğine Rezzan Günday, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliğine ise Doğanay Tokgöz ve Tugay Yerli seçildiler.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş “TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kuruluna seçilen adayları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bugün buraya gelerek oylarını kullanan Kadın ve Genç girişimcilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Tso’da Kadın Girişimciler Ve Genç Girişimciler Kurulu Seçimi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0