BAFRA

Bafra Tso Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş’tan Bafra Giad’a Ziyaret

 
 1693
Bafra Tso Başkan Adayı SerdalSefa Kocabaş’tan Bafra Giad’a Ziyaret - Sponsorlu - Kocabaş, “Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs iş insanları olarak bölgemizin gücüne birlikte güç katacağız” dedi.
Bafra Haber

 |  - Sponsorlu - Kocabaş, “Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs iş insanları olarak bölgemizin gücüne birlikte güç katacağız” dedi.

Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ve ekibi Bafra Genç İş İnsanları Derneğini (GİAD) ziyaret ederek yaklaşan seçim öncesi yapacakları projeler hakkında bilgiler sundular.

Bafra GİAD Başkanı Burak Özturan ve yönetim kurulu ise ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini belirterek Bafra TSO Başkanlığı seçimlerinde başarılar dilediler.

Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ilk olarak Bafra ve Bölgesi için yaptıkları çalışmalar ve projeler için Bafra GİAD Başkanı Burak Özturan ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

İş insanlarının mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, oda mensuplarının menfaatlerine uygun şekilde gelişmesine katkı sağlamak başta olmak üzere, birçok önemli sorumluluğumuzun farkındayız. Bu farkındalık ile aday olduğum Bafra TSO Başkanlığında, başarılı işlere imza atmaya hazırlanıyoruz. Yeni dönemde, odamızı iş dünyası ile birlikte yöneteceğiz. 

Ortak akıl ile hareket edip, Bafra’nın ticaretine, sanayisine, tarımına, istihdamına katkı sağlayacağız. Bu anlamda tüm oda üyelerimizden destek bekliyoruz. Hep birlikte, çok güçlü olacağız. Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs iş insanları olarak bölgemizin gücüne birlikte güç katacağız

Kentin istihdamına ve ekonomisine katkı sağlayan iş insanlarının, doğru projeler ve planlamalar ile daha da başarılı işlere imza atabileceğine inanıyoruz. Bu inançtan hareketle, güçlü bir yönetim kadrosu oluşturduk. Bu kadroyla birlikte, uzun süredir bölgemizin iş dünyasına nasıl katkı sağlayabileceğimizi planlıyoruz.

Bafranın haberi, bafra