GÜNDEM

Bafra Tso Başkan Adayı Selami Tarım

 
 23
Bafra Tso Başkan Adayı Selami Tarım - Değerli Dostlarım, Bafra`nın yeniden yapılanması ve kalkınması için bu ekonomik kriz sürecinde sorumlu ve duyarlı olması gereken tüm kesimlerin özen ve gerekli hassasiyeti göstermesi gerekmektedir.
Bafra Haber

 |  - Değerli Dostlarım, Bafra`nın yeniden yapılanması ve kalkınması için bu ekonomik kriz sürecinde sorumlu ve duyarlı olması gereken tüm kesimlerin özen ve gerekli hassasiyeti göstermesi gerekmektedir.

Değerli Dostlarım, Bafra`nın yeniden yapılanması ve kalkınması için bu ekonomik kriz sürecinde sorumlu ve duyarlı olması gereken tüm kesimlerin özen ve gerekli hassasiyeti göstermesi gerekmektedir.

Bafralılar olarak ortak sorumluluğumuz bugün; karamsarlık ve endişe yerine `UMUDU`, çatışma ve ayrışma yerine `AMAÇ BİRLİĞİNİ` seçmemiz gerektiğinin bilincinde olmaktır. Bu umudumuzu gerçekleştirmek için tüm imkân ve değerlerimizi, bilgi ve yeteneklerimizi yerinde, yeterince ve zamanında kullanmalıyız.

 T.O.B.B.`nin Sayın Başkanı Rıfat Hisarlıkcıoğlu`nun Bafra`mızı ziyaretinde söylediği gibi `BİRLİK VE BERABERLİKTE KERAMET VE BEREKET, AYRILIKTA İSE ZULÜM VARDIR.` Sözlerinden hareketle ve YÜCE PEYGAMBERİMİZİN `EMANETİ EHLİNE VERİNİZ.` sözlerine sahip çıktığımızda Bafra kendisini yenileyecek ve `DEĞİŞİMİ` başlatacaktır.

Yani bize göre; `DEĞİŞİM` Bafra`nın kendini yeniden bulmasına ve geçmiş başarılarında sergilediği dayanışma ve kararlılığını tekrarlamasına bağlıdır. Ancak DEĞİŞİM bilgi, deneyim, cesaret ve mücadele gerektirir. Tüm bunlara sahip olduğumuz inancındayım.
Şimdi yapmamız gereken kendimizi toparlamak, üzerimizdeki tozları silkeleyip, Bafra`yı yeniden yapılandırmak, `YENİ SÖYLEMLER, YENİ HEDEFLER ve YENİ HEYECANLARLA, STRATEJİ ve MİSYONUMUZU BELİRLEYEREK`, gerekli yol haritasını çıkartıp acilen EYLEME geçmektir.

 Değerli Ticaret Erbabı, Sanayici ve İşadamı Dostlarım;
son yıllarda tütün tarımının bitmesi ile köylerimiz fakirleşmiş, boşalmaya başlamış, işsizlik artmış ve Bafra göç veren bir şehir haline gelmiştir. Göçü önlemek işsizimize iş ve aş yaratmak ve şehrimizi kalkındırmak için yapılması gereken; başta tarımsal sanayi olmak üzere ambalaj sanayi, tarım makine ve ekipmanları sanayi ve diğer sanayi kollarında organize sanayimize FABRİKALAR kazandırmaktır. Bunun için Bafra`da GÜÇ BİRLİĞİ ŞİRKETLERİ kurarak öncülüğünü yapmaya hazırız.

 Türkiye`nin en `BEREKETLİ` topraklarına sahip olan Bafra ovasının yetiştirdiği KALİTELİ ürünleri MARKA yaparak, ülkemiz ve dünya ile buluşturmalı yani İHRACATA ağırlık vermeliyiz. Bunun için gerekli bilgi ve deneyime sahibiz.
Bunun yanında şehrimize en az üç FAKÜLTE kazandırarak 5000 öğrencinin gelmesini sağlamalı, ayrıca sağlık sektöründe bölgeye hitap edecek ihtisas hastaneleri kazandırmalıyız.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına çok amaçlı yeni bir hizmet binası kazandırmalıyız. Çok amaçlı hizmet binamızda üyelerimizi FİNANS, MUHASEBE TİCARET HUKUKU, KOSGEB ve TEŞVİKLER gibi konularda eğitmeli.  Bafra`da üretilen ürünlerin tanıtımı için TEŞHİR SALONU kurulmalı. Üyelerimizi bir araya getirip tanışma, birlik ve beraberliğimizi geliştirme ve istişare için kurulan TÜCCARLAR KULUBÜ`NÜN de bulunduğu binayı Alparslan Türkeş parkı yanındaki 2400 metrekarelik Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının kendi arsasında süratle Bafra`ya kazandırmalıyız.

 Değerli dostlarım; yönetime talip olan TÜCCAR, SANAYİCİ ve İŞ ADAMLARIMIZIN; bizi `NE SÖYLEYİP`, `NE VADETTİĞİMİZLE` değil, hangi `İCRAATLARI` yapıp, neleri `BAŞARABİLECEĞİMİZİ` değerlendireceğinin bilinci içinde için de olduklarına inanıyoruz. Bunun için azim ve kararlılıkla çalışacağız yeterli BİLGİ ve BECERİYE sahibiz.
`KALKINAN` ve `ZENGİNLEŞEN` BAFRA için DEĞİŞİMİ başlatmaya, Bafralı müteşebbisin UFKUNU açmaya, Bafra`yı ülkemiz ve dünya ile buluşturmaya kararlıyız. TARIMDA üreten, SANAYİDE üreten, TURİZM ve TİCARETTE ZENGİNLEŞEN BAFRA için hizmete hazırız.

 Değerli Dostlarım; YÜCE PEYGAMBERİMİZİN `İNSANLARIN EN HAYIRLISI, İNSANLARA FAYDALI OLANIDIR.` sözünü her zaman kendime düstur kabul edip çalıştım. Bu anlayışla BAFRA TİCARET ve SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI`NA aday oldum. Bu zorlu ve bir o kadar da onurlu görev için desteklerinizi CANI GÖNÜLDEN BEKLİYORUM.

 Değerli Dostlarım unutmayınız ki; `KALBİMİZ BU ŞEHRİN SEVGİSİYLE DOLU`, `BİZ BU ŞEHRE SEVDALIYIZ`.
 `BAFRA İÇİN VARIZ` saygılarımızla.
Selami TARIM
Ekonomist`İşadamı
Bafra T.S.O. Başkan Adayı

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Tso Başkan Adayı Selami Tarım içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0