BAFRA

Bafra Tso Adayı Serdal Sefa Kocabaş, ’’ Biz Bafra Tso Tarihinde Yeni Bir Sayfa Açmak İstiyoruz’’

 
 1426
Bafra Tso Adayı Serdal Sefa Kocabaş, ’’ BizBafra Tso Tarihinde Yeni Bir Sayfa Açmak İstiyoruz’’ - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ekibi ile birlikte Alaçam ve Yakakent ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ekibi ile birlikte Alaçam ve Yakakent ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Alaçam ve Yakakent ilçelerinde Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyeler ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdikten sonra Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ve ekibine başarılar dilediler. Ziyaretlerden sonra bir açıklama yapan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş, ’’Alaçam ve Yakakent ilçelerinde ekip arkadaşlarımla birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerde bizlere yakın ilgi gösteren Alaçam ve Yakakent’te Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyelerimize, esnaflarımıza ekip arkadaşlarım adına şükranlarımızı sunmak isterim. Bizler Bafra’nın değer verdiği farklı sektörlerde bulunmuş oldukları alanlarda Bafra’ya ve Bölgesine hizmet eden, 27 arkadaşımızla birlikte Bafra'nın ve Bölgesinin lokomotifi olacak, Bafra’nın işleyişini, akışını değiştirecek Bafra TSO seçimlerinde yeni bir vizyona karşı ulaşmak için adaylığımızı açıkladık.

Bafra ve Bölgesinin her alanda olduğu gibi Samsun’un, Karadeniz’in ve Ülkemizin ticari hayatında büyük role sahip olduğunu ifade etmek isterim. Artık bundan sonra bu konuda Bafra TSO’nun rolü ve katkısı daha çok olacaktır. Bizler bu bilinçle yenilikçi, girişimci, genç ve dinamik yönetim anlayışı ile Bafra TSO’nun yönetimine talip olduk. Büyük düşlerden ilham alarak büyük işler başarmaya odaklanmış vaziyetteyiz.

İlk günden bugüne ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyelerimiz ile yaptığımız ziyaretlerimizde ilçelerimiz için neler yapabiliriz konusunda istişarelerde bulunuyoruz. Tüm üyelerimize açık olacak bir istişare günleri organize ederek, birlikte karşılıklı görüşme, ortak çözüm bulma kaynaşma fırsatı yakalayacağız. Biz Bafra TSO tarihinde yeni bir sayfa açmak istiyoruz.’’ dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Tso Adayı Serdal Sefa Kocabaş, ’’ Biz Bafra Tso Tarihinde Yeni Bir Sayfa Açmak İstiyoruz’’ içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 7
User defaultYorum Id: 150331
06 Temmuz 2022
09:31
  • Yorum Id: 150331
  • 06 Temmuz 2022
  • 09:31

Eğer yatırım çekilip istihdam yaratılmak isteniyorsa siyasi anlamda güçlü insanları seçmekte fayda var. koltuk boş kalmasın diye seçim yapılmamalı.

User defaultYorum Id: 150328
06 Temmuz 2022
08:53
  • Yorum Id: 150328
  • 06 Temmuz 2022
  • 08:53

Böyle giderse bafra asla bir çarşamba gibi olamaz. kavak ilçesi neden çok kısa zamanda sanayi şehri haline geldi ? siyasi olarak güçlü bir yapı , ankara'da iş bitirecek ilişkileri olan güçlü bir karakter gerekli. beklentilerimizi çok yüksek tutmayalım yerimizde saymaya devam edeceğiz gibi görünüyor. baframız'da çok güçlü insanlar var mustafa kurumahmutoğlu , kaya aşçı , ahmet aydın.....vb belki ikna edilip güçlü ilişkileri sayesinde bafrayı bir sanayi şehrine dönüştürebilirler. hayatımız masallarla geçti , gerçekçi olmamız gerekiyor. saygılar.

User defaultYorum Id: 150261
04 Temmuz 2022
14:09
  • Yorum Id: 150261
  • 04 Temmuz 2022
  • 14:09

Bu ekibin bafra için güzel işler yapacağına inanıyorum. ekibin toplantı ve ziyaretlerinde kıravat takmadan da giyim kuşam konusunda başkan adayı gibi vizyoner olmaları duruşlarına şıklık ve ayrı bir güven kazandıracaktır.

Daha Fazla Yorum