BAFRA

Bafra Ticaret Ve Sanayi Odasında “etkili İletişim” Semineri

 
 709
Bafra Ticaret Ve SanayiOdasında “etkili İletişim” Semineri - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO)  ve Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) tarafından Yönetim Kurulu, Meclis, Meslek Komitesi ve Disiplin Kurulu Üyelerine; OMÜ İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. M. Nur Erdem tarafından “Etkili İletişim” konulu seminer verildi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO)  ve Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) tarafından Yönetim Kurulu, Meclis, Meslek Komitesi ve Disiplin Kurulu Üyelerine; OMÜ İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. M. Nur Erdem tarafından “Etkili İletişim” konulu seminer verildi.

Bafra TSO ile OMÜSEM işbirliğinde gerçekleşen seminerde; Doç. Dr. Erdem, İletişim’in bilgi, düşünce, tutum ve duyguların bir kişiden veya gruptan ötekine ya da diğerlerine özellikle semboller yoluyla iletilmesi olduğunu ifade etti. Görsel iletişim, sözlü iletişim, yazılı iletişim ve görsel – işitsel iletişim konularında katılımcıları bilgilendirdi.  

Doç. Dr. M. Nur Erdem, iletişimin tarihsel değişiminden bahsederek, iletişim kavramı, temel öğeler, iletişim türleri, iletişim engelleri, etkili mesaj iletimi, kurum kültürü, kurum kimliği, kurumsal aidiyet, kurumsal imaj konu başlıklarından oluşan sunumunu, güncel yaşamdan örnekler vererek, interaktif şekilde tamamladı.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, “Yönetici eğitimleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu eğitimin yanı sıra önümüzdeki günlerde üyelerimizden gelen talepler neticesinde, üyelerimize yönelik planladığımız farklı eğitimler düzenleyeceğiz” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Ticaret Ve Sanayi Odasında “etkili İletişim” Semineri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0