GÜNDEM

Bafra Ticaret Borsası, Kaymakam Katırcı Ve Başkan Şahin'i Ziyaret Etti

 
 84
Bafra Ticaret Borsası, Kaymakam KatırcıVe Başkan Şahin'i Ziyaret Etti - Bafra ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kibaroğlu seçim sürecini tamamlayarak, beraberindeki heyet ile ziyaretlerine başladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kibaroğlu seçim sürecini tamamlayarak, beraberindeki heyet ile ziyaretlerine başladı.

Borsa Başkanı Kibaroğlu, ilk ziyaretlerini, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı'yı ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Ziyarete Başkan Namık Kibaroğlu ve yanında bulunan, Meclis Başkanı Hasan Kolbaşı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ersal Usta, Ali Engin Balcıoğlu, Tarık Erol, Tuncay Durgun ve Genel Sekreter Bayram Tosun ile birlikte katıldı.

Borsa Başkanı Namık Kibaroğlu, tanışma ziyaretinde, Bafra için, Bafra ekonomisi için, ekonomiye yön veren esnaflarımız ile birlikte faydalı işlerin yapılması yönünde gayret saf edeceğini belirterek, devir aldığımız hizmet bayrağını da daha yukarılara çıkarmanın gayreti içerisinde olacaklarını dile getirdi.

Bafra Kaymakamımız Ali Katırcı ise; yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, en kısa zamanda da iadeyi ziyarette bulunacağını söyleyerek, birlik beraberlik içerisinde Bafra için yapılacak olan her türlü çalışmalarda Bafra Ticaret Borsasına desteklerini esirgemeyeceğini dile getirdi. 

 

BAFRA TİCARET BORSASI BAŞKAN ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimle Bafra Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen Namık Kibaroğlu Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Bafra Ticaret Borsası`nın Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Borsa Yönetimine seçilen Başkan Namık Kibaroğlu ve Yönetim Kuruluna Başarılar diledi.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin "Bafra Ticaret Borsası gerçekleştireceği çalışmalar ve hayata geçireceği projelerle ilçemizin ekonomisinde etken olacağına inanıyorum. Bafra`mızın tüm yönetim kadroları el ele verdiğinde başarının daha yakın olacağına inancımız tam." Dedi.

Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu ise "Demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimler sonucunda önemli bir görev aldık. Sorumluluklarımızın farkındayız.  Devraldığımız bu hizmet bayrağını daha üst seviyelere taşıyacağız "dedi 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Ticaret Borsası, Kaymakam Katırcı Ve Başkan Şahin'i Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0