BAFRA

Bafra Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfına Büro Görevlisi Alımı

 
 7952
Bafra Sosyal Yardımlaşma VeDayanışma Vakfına Büro Görevlisi Alımı - Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) tam zamanlı büro görevlisi alımı yapılacak. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) tam zamanlı büro görevlisi alımı yapılacak. 

Bafra Kaymakamlığı SYDV’ye büro görevlisi alımı yapılacak. Başvuru tarihleri 9 Aralık-17 Aralık tarihleri arsında olmasına rağmen ilan memurlar.net de bugün yayımlandı. Mülakat tarihi ise 27 Aralık 2021.

Başvuru belgeleri için fotoğraflara tıklayınız.

1- ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Erkek Adaylar için Askerlik görevini yapmış olmak veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7) Vakıfta istihdam edilecek Büro Görevlisinde, 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının her bir unvanın iş tanımında belirtilen bölümlerinden mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında (2020-2021) KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır.


B) ÖZEL ŞARTLAR

1) 1) En az 4 yıllık Lisans Eğitimi veren Yükseköğretim kurumlarının Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi, iktisat, işletme, Maliye ve Finans, Çalışma Ekonomisi, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, PDR, Sosyal Hizmet Bölümlerinden mezun olmak.

2) İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme sınavında 2020-2021 Yılı KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak

3) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

4) İlan tarihinden itibaren en az 6 ay öncesi Bafra ilçesi sınırlarında ikamet ediyor olmak

5) Görevini devamlı yapmasına engel bir durumun olmadığını gösterir sağlık raporu (işe alınması kesinleşen adaydan istenecektir.)

6)Tercihen Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya lisans eğitiminde bilgisayar dersi (transkript) almış olmak. Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olmak.

7) En az (B) Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanıyor olmak,

8) Erkek Adaylar için Askerlik görevini yapmış olmak veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak.

9) Adli Sicil kaydı bulunmamak.

10) Mülakat sonucunda işe girmeye hak kazanan personelin Güvenlik Soruşturması yapılacaktır. Olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde Mütevelli Heyeti tarafından işe alımı iptal edilecektir.

11) Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti mülakat sonucunda personel alıp almama ve gerektiğinde mülakatı tek taraflı iptal etme hakkına sahiptir.

12) işe alınacak personel 1 Büro Görevlisi olup ilan sonucunda alınacak personel sayısının 5(beş) katı kadar kişi geçerli KPSS P3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanacak ve mülakata çağrılacaktır.


BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

1) Nüfus cüzdanı fotokopisi ve Nüfus Aile Kayıt Örneği.

2) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi. (Aslı kurum yetkilisi

tarafından görülüp fotokopisi alınacaktır.)

3) 2020-2021 Yılı KPSS-P3 sonuç belgesi.

4) Bafra ilçe Nüfus Müdürlüğünden alınacak, son 6 aydır Bafra ilçe sınırları içerisinde

ikamet ettiğine dair belge.

5) Tam teşekküllü hastaneden alınacak Sağlık Raporu ( Sınavı kazanan adaydan

sınav sonrası istenecektir.)

6) Bilgisayar Sertifikası veya transkript.

7) En az B sınıfı Sürücü Belgesi fotokopisi. Belgenin asli kurum yetkilisi tarafından

görülüp fotokopisi alınacaktır.

8) Askerlik görevini yapmış olduğuna veya askerlikten muaf olduğuna dair belgenin

aslı veya noter tasdikli onaylı belgesi. (Aslı kurum yetkilisi tarafından görülüp

fotokopisi alınacaktır.

9) Adli Sicil Belgesi.

10) Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfına Büro Görevlisi Alımı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 12
User defaultYorum Id: 135064
27 Aralık 2021
13:59
  • Yorum Id: 135064
  • 27 Aralık 2021
  • 13:59

Kimse boş konuşmasın oruadaki insanların ne zoluklarla çalıştığını kimse bilemez

User defaultYorum Id: 134365
16 Aralık 2021
21:05
  • Yorum Id: 134365
  • 16 Aralık 2021
  • 21:05

Yazıyorum okuyun sesimi burdan duyun. bu kuruma ihtiyacım olduğu için pandemi döneminde hükumet konagindan yönlendirilerek gittim. gittiğimde kapi kilitli camlar kapali idi. evet burası resmi bir kurum ve mesai saatleri içerinde kendime bir muhatap dahi bulamadim. binanın etrafında 3 tur attim. içeri girebilmek için derdimi anlatabilecek bir muhatap bulamadim. tekrardan hükumet konağına gittim bafra sosyal yardimlasmanin kapali olduğunu kimse olmadığını söyledim. adam şaşkın şaşkın bana baktı ve dediki mesai saati bitmemiş daha camları kapatmislardir tekrar gidip bak. tekrar gittim butun camlar kapali. tek tek baktım en sonunda icerde 2 turbanli bayan sohbet edip cay içiyorlar. cami açmaya bile tenezzül etmiyorlar. 2 veya 3 defa cama vurduktan sonra açtılar cami. ben binanın etrafında dolanırken buyuk ihtimalle beni gördükleri halde cami açıp buyurun bile demediler. yani anlatmak istediğim millete hizmet için orada bulunan insanlar vatandaşa böyle yapıyorsa en ustekiler ne yapar varın siz düşünün. ben bafrada devletin bütün kurumlarına gittim. dişçiye gittim dişimi yaptıracağım dedim yapmadılar türlü bahanelerle salladilar. hastaneye gittim tedavi olamadım türlü bahanelerle salladilar. mahkemelik oldum sucsuz oldugum halde derdimi anlatamadım para cezası alan yine ben oldum. devlet benden dolaylı yollarla vergimi zaten alıyor. bunun karşılığında tek istediğim eğitim sağlık adalet kurumlarından layıkıyla hizmet alabilmek. ama devletin çoğu kurumunda bu karakterde insanlar hak etmedikleri masalarda oturup hak etmedikleri maaşları alip vatandaşa vermek zorunda olduğu hizmeti vermiyor. hizmeti verse bile öyle işte yarım yamalak. hükumet devletin kamu kurum ve kuruluşlarını denetlemekten aciz kalmıştır. halkımızın sırtında koca bir kamburdur bu kurumlar ve içindekiler. israf en üst perdeden yapılıyor tek sorunumuz budur. çözümde basittir aslinda konuşulacak çok şey var ama neyse..

User defaultYorum Id: 134254
15 Aralık 2021
15:12
  • Yorum Id: 134254
  • 15 Aralık 2021
  • 15:12

Şartlara bakarmısın. sanki nasaya görevli arıyorlar. türkiye işte

Cevap
  • Yorum Id: 134307
  • 16 Aralık 2021
  • 00:40

Boş konuşma, bu işi yapacak biri icin sartlar gayet normal. ancak siz kendinizi gelistirmeyip köz köz oturup is ayagima gelsinde ogreneyim kafasindaysan bilemem

Daha Fazla Yorum