SAMSUN

Türkiye genelinde "Zincir" operasyonu: Samsun’da 5 gözaltı

   |   
 345
Türkiye genelinde "Zincir"operasyonu: Samsun’da 5 gözaltı - Türkiye genelinde "Zincir" kod adlı eş zamanlı alkol operasyonunda Samsun KOM polisi tarafından 5 kişi gözaltına alındı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Türkiye genelinde "Zincir" kod adlı eş zamanlı alkol operasyonunda Samsun KOM polisi tarafından 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinesinde bugün 81 il emniyet müdürlüğünün katılımı ile gerçekleştirilecek olan "Zincir" kod isimli eş zamanlı alkol operasyonu kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Samsun’da sigara, içki, emtia kaçakçılığı ve ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon düzenlendi. İlkadım, Canik ve Atakum ilçelerindeki ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 754 şişe gümrük kaçağı içki, 80 paket gümrük kaçağı sigara, 1 şişe etil alkol, 30 bin adet doldurulmuş makaron sigara, 1 adet ruhsatsız tabanca, bir miktar uyuşturucu madde ve uyuşturucu kullanmak için hazırlanan düzenek ve 17 adet gümrük kaçağı elektronik çakmak ele geçirildi.
Olayla ilgili 5 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.
  • BafraHaber Yorum
  • Türkiye genelinde "Zincir" operasyonu: Samsun’da 5 gözaltı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0