BAFRA

Bafra Ram’dan Lösemili Çocuklara Farkındalık Etkinliği

 
 1111
Bafra Ram’dan LösemiliÇocuklara Farkındalık Etkinliği - Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi personeli Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık etkinliği düzenledi.
Bafra Haber

 | Onur Kemal Başaloğlu - Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi personeli Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık etkinliği düzenledi.

Lösemi hastalığına yönelik farkındalığı arttırmak ve toplumsal duyarlılığı harekete geçirmek için 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda yürütülen farkındalık çalışmalarına Bafra RAM’da kurum personeli ile birlikte bez tuval üzerine el baskıları yaparak katkı sağladı.

Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü İlker Karakaya “Tüm kanser türlerinin çocuklar ve bireyler için ciddi bir hastalıktır ve zorlu bir tedavi süreci gerekiyor. Özellikle de lösemi hastalığı çocuklar üzerindeki yaygın etkisinin toplumun her kesimi tarafından önemsenmesi gerek. Lösemi tanısı konulan çocukların zorlu tedavi süreçlerine moral ve destek olmak için herkesin azda olsa katkı sağlaması gerek. Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi ailesi olarak Lösemili Çocuklar Haftası için oluşturdukları renkli eller tablosuna katılım sağlayan tüm personelimize teşekkür ederim.” Dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Ram’dan Lösemili Çocuklara Farkındalık Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0