BAFRA

Bafra’nın Yeni Kır Düğün Salonu Osmanlı Bahçesi 

 
 16293
Bafra’nın Yeni Kır Düğün Salonu Osmanlı Bahçesi  - Bafra yeni bir kır düğün salonuna kavuşuyor. Osmanlı Bahçesi merkeze sadece 3,5 kilometre mesafe uzaklıkta otantik görünümlü, otopark sorunu olmayan, çeşitli donatıları ile her türlü ihtiyaca cevap verebilen yeni bir kır düğün salonuna kavuşuyor. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra yeni bir kır düğün salonuna kavuşuyor. Osmanlı Bahçesi merkeze sadece 3,5 kilometre mesafe uzaklıkta otantik görünümlü, otopark sorunu olmayan, çeşitli donatıları ile her türlü ihtiyaca cevap verebilen yeni bir kır düğün salonuna kavuşuyor. 

Aktekke Mahallesi’nde yol kenarında, yeşilin ortasında, kuş seslerinin arasında inşa edilen Osmanlı Bahçesi, şimdiden adından söz ettirmeye başladı. 

Osmanlı Bahçesi bir düğün salonundan fazlası…

Şehrin gürültüsünden, trafiğinden uzak bir noktada kurulan Osmanlı Bahçesi, düğün, nişan gibi merasimler ile beraber toplantı, mevlit gibi etkinlikler için de doğru bir tercih olmaya aday. 

Osmanlı Bahçesinde aklınıza gelebilecek her şey sizin için düşünüldü. 

Osmanlı Bahçesi; trafik karmaşası oluşturmayan tek giriş çıkışlı otoparkı, saraylara yakışır gelin tahtı, Şark Köşesi, Osmanlı çay ocağı, çocuk oyun parkı, sessiz dinlenme salonları, mescidi, emzirme odası, mutfağı, gelin odası, geniş oyun pisti, tamamı açık ayrı bahçesi, hatıra fotoğrafı çektirmek için havuzu dev TV ekranı ile davetlilerine eşsiz bir zaman geçirtecek…

Bafra’nın yeni kır düğün salonu Osmanlı Bahçesi sizlerin beğenisine hazırlanıyor.

Arayın, Osmanlı Bahçemizi size gezdirelim.

Osmanlı Bahçesinin ilk müşterisi olmak için acele edin.

Bafranın haberi, bafra
 Yorum Yap