BAFRA

Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulundan Şehrimin Bilinmeyen Kalemleri Proje Kitabı

 
 1417
Bafra Nazmiye Demirel OrtaokulundanŞehrimin Bilinmeyen Kalemleri Proje Kitabı - Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulu "Şehrimin Bilinmeyen Kalemleri” e Twinning Projesi adlı kitap yayımlandı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulu "Şehrimin Bilinmeyen Kalemleri” e Twinning Projesi adlı kitap yayımlandı.

Bafra Nazmiye Demirel okulunun kuruculuğunda, Türkiye'nin farklı şehirlerinden 10 okul ve Azerbaycan'dan 1 olmak üzere toplam 11 okulun ortak olduğu “Şehrimin Bilinmeyen kalemleri” proje kitabı Bandrollü ve ISBN'li olarak yayımlandı. 

Yazar İsmail Sağır’ın kaleme aldığı Şehrimin Bilinmeyen Kalemleri Projesi adlı kitaba öğretmen ve öğrenciler katkı sağladı. 

Okulun web sitesinde proje hakkında şu bilgiler verildi: 

Değerli okurların hizmetine sunulan bu kitabın; geleceğin yazarları öğrencilerimize ilham olmasını temenni ediyoruz. Başta Yazar İsmail Sağır'ı, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Kerem Güler' i, Öğrencimiz Muhammet Koca'yı ve diğer tüm ortak okullardaki öğretmen ve öğrencileri tebrik ederiz.

İsmail Sağır' ın Kaleme aldığı Şehrimin Bilinmeyen Kalemleri projesi adlı kitapta; Yazar İsmail Sağır'la yapılan söyleşiden bölümler ve 28 öğrencinin kaleme aldığı şiirler ve öğretmen görüşleri yer aldığı kitap, Mersin'in Mut ilçesinde basıldı.

Kitapta öğrencilerimizin yazara sorduğu sorular ve cevaplar, yazarımızın öğretmen ve öğrencilerle diyaloğu, Yazar İsmail Sağır'ın yazdığı şiirler ve proje için yazmış olduğu ve sazıyla icra ettiği Merhaba Türküsü ve birçok şiiri kitapta yer almıştır.

Projedeki okullarımızın yapmış olduğu afişlere de yer verilmiştir. Yazar İsmail sağırın unutulmaz söyleşisi ve öğretmen ve öğrencilerin çalışmaları bu kitapla eserleşmiş oldu.

Kitaba katkısı olan Okullar

Nazmiye Demirel OrtaOkulu-Bafra /Samsun

Çınarlık OrtaOkulu –Çarşamba/Samsun

Bafra Ram ve Atatürk Ortaokulu/samsun

İbrahim Kozakçıoğlu Orta Okulu Tarsus/Mersin

Narlı 26 Ocak İlkokulu-Pazarcık /Kahramanmaraş

Şambayadı Şehit İsmet Fatih Alagöz Ortaokulu/Adana

Yapalı Cihat Koro Ortaokulu-Cihanbeyli/Konya

Ahmet Uluçay Bilim ve Sanat Merkezi-Tavşanlı /Kütahya

Küçükkuyu Feynur Sözen Ortaokulu-Çanakkale

Hazar Rayonu 156 Numaralı Tam Orta Mektup-Bakü /Azerbaycan

Arif Nihat Asya Ortaokulu/Bilecik

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulundan Şehrimin Bilinmeyen Kalemleri Proje Kitabı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0