EĞİTİM

Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulundan Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

 
 324
Bafra Nazmiye Demirel OrtaokulundanÖdüllü Kitap Okuma Yarışması - Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda öğrencilerin dikkatlerini kitap okumaya çekmek ve yoğunlaştırmak, kitap okumaya olan ilgilerini arttırmak amacıyla ve Samsun Maarif Hareketi Kapsamında oluşturulan bir proje ile okul kapsamında ödüllü kitap okuma yarışması düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda öğrencilerin dikkatlerini kitap okumaya çekmek ve yoğunlaştırmak, kitap okumaya olan ilgilerini arttırmak amacıyla ve Samsun Maarif Hareketi Kapsamında oluşturulan bir proje ile okul kapsamında ödüllü kitap okuma yarışması düzenlendi.

65 öğrencinin dahil olduğu ve 30 dakikalık bir okuma süresini içeren yarışmanın startı 11 Ocak Çarşamba günü verildi. Yarışma okul öğrencileri arasında görevli idareci ve öğretmenler tarafından yapılacak.

Proje Sorumlu Müdür Yardımcısı Tugay Kökkülünk ve Maarif Hareketi Kapsamında Türkçe Öğretmenleri Esra Konyar, Meryem Çebitürk ve Serkan Ünlü kitap okuyan öğrencilerin kültür, eğitim ve bilgi ufuklarının açık olacağını ve böylece hayata hazırlamakta olumlu ve etken bir rol oynayacağını belirttiler.

Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulundan Ödüllü Kitap Okuma Yarışması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0