BAFRA

Bafra Belediyesi'nin Araç Parkına Takviye 

   |   
 199
Bafra Belediyesi'nin Araç Parkına Takviye  - BAFRA (İHA) - Samsun'un Bafra ilçesinin Belediye Başkanı Hasan Aslan, hizmetlerini daha ileri seviyelere götürebilmek amacıyla, Belediye Araç Parkı'na yeni iş makinaları kazandırmaya devam ediyor.
Bafra Haber

 | Bafra haber - BAFRA (İHA) - Samsun'un Bafra ilçesinin Belediye Başkanı Hasan Aslan, hizmetlerini daha ileri seviyelere götürebilmek amacıyla, Belediye Araç Parkı'na yeni iş makinaları kazandırmaya devam ediyor.

1994 yılından beri Bafra Belediyesi'ne birçok iş makinası kazandıran Başkan Aslan, araç parkındaki iş makinaları ve araçların sayısının 100'e ulaştığını vurguladı. Başkan Hasan Aslan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana Bafra Belediyesi'ne sayısız iş makinası aldık. Belediyeyi devraldığımız zaman iş makinaları yetersizdi ve araçların çoğu arızalıydı. Biz derhal arızalı olan ve çalışır durumda olan iş makinalarının gerekli onarım ve tamiratlarını yaptık. Bafra'da, 50 senede yapılmayan hizmetleri 10 yılda bitirebileceğimizi vatandaşlarımıza anlattık. Hatta yarısını şimdiden tamamladık bile. Gerçekleştirmeyi düşündüğüm 4 önemli proje daha var. Bu projeler de hayata geçince, Bafra her yönünle mükemmel bir şehir haline gelecek" dedi. Bu arada, Bafra Belediyesi tarafından satın alınan 1998 model iş makinası, Belediye Araç Parkı'na dahil edildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesi'nin Araç Parkına Takviye  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0