BAFRA

Bafra Musiki Cemiyetinden Muhteşem Yeşilçam Şarkıları Konseri

 
 460
Bafra Musiki CemiyetindenMuhteşem Yeşilçam Şarkıları Konseri - Bafra Musiki Cemiyeti Bafra Belediye Kültür Merkezi`nde Muhteşem Yeşilçam Şarkıları Konseri düzenledi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Musiki Cemiyeti Bafra Belediye Kültür Merkezi`nde Muhteşem Yeşilçam Şarkıları Konseri düzenledi.

Şef Celalettin Demir yönetimindeki Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu Bafralılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Sunuculuğunu Sedat Erdil’in yaptığı programda Yeşilçam Şarkılarından oluşan 31 eser, Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Celalettin Demir yönetiminde icra edildi.

Konserde Açılış konuşmasını yapan Bafra Musiki Cemiyeti Başkan Yardımcısı İdris Anarat, “Sayın Bafra ilçemizin protokolü, Sivil toplum kuruluşları ve basın mensupları. Komşu il ve ilçelerden gelen değerli misafirlerimiz. Bizleri yalnız bırakmayan sanatsever hanımefendiler ve beyefendiler. Şahsım ve Musiki cemiyeti yönetim kurulumuz ve tüm üyelerimiz adına sizlere hoş geldiniz diyorum. Mustafa Kemal Atatürk söyle diyor “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.” Hedefimiz Atatürk'ün gösterdiği yolda daha güçlü olmaktır. Kültür ve turizm bakanlığımızın, Bafra Belediye Başkanlığımızın ve Musiki Cemiyetimize hazırlanan ve burada bulunan hepimizin anıları olan Yeşilçam adını verdiğimiz Türk sinemasının dünden bugüne kadar unutulmayan şarkılarından oluşan konserimiz de hatıralarımız canlanacak ve o günleri yeniden yaşayacağız. Bu güzel gecenin hazırlanmasında emeği geçen başta şefimiz Celalettin Demir olmak üzere tüm saz, solist, korist ve arka planda çalışan tüm arkadaşlarıma gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Güzel anılarla dolu bir zaman geçirmeniz dileğiyle hoş geldiniz hoşluk getirdiniz”. Dedi

Konserde Yeşilçam Şarkılarından oluşan 31 eser, Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Celalettin Demir yönetiminde icra edildi. Yeşilçam Şarkıları ile musiki severlere güzel ve unutulmayacak bir nostalji gece yaşadı. Konser sonrasında eserleri seslendirilen bestekârlar ile solistlere ve koro şefine çiçek takdimi yapıldı. Konseri izleyenler, ses sanatçıları, sazlar ve koro şefini ayakta alkışladılar.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Musiki Cemiyetinden Muhteşem Yeşilçam Şarkıları Konseri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0