BAFRA

Bafra Musiki Cemiyetinden Muhteşem Samsun Konseri

 
 679
Bafra Musiki Cemiyetinden Muhteşem Samsun Konseri - Oktay Zerrin - Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu (TSM) Korosu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde muhteşem bir konsere daha başarıyla imza attı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Oktay Zerrin - Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu (TSM) Korosu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde muhteşem bir konsere daha başarıyla imza attı.

Şef, bestekar Celalettin Demir yönetiminde sahne alan konsere başta Bafralı musiki severler büyük ilgi gösterirken, Samsunlular da konserde yer aldı.

Konseri eğitimci Sema Kulengir Erdal sundu. Konser 2 Bölümden oluştu. Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat rahatsızlığı nedeniyle konserde yer alamadı. Yine Bafra Musiki Cemiyeti TSM Korosunda yıllarca kemanıyla hizmet etmiş olan merhum Osman Taşkıran'ın koro ses sanatçısı kızı Sevim Özüdoğru da annesini kaybetmesi nedeniyle konsere katılamadı.

#bafra-musiki-cemiyeti0# Başkan Yardımcısı İdris Anarat yaptığı konuşmada, Sevim Özüdoğru' ya başsağlığı, Cemiyet Başkanı Namık Anarat'a da geçmiş olsun dileğinde bulundu ve Bafra Musiki Cemiyeti'nin dünden bugünlere gelişinin kısa bir geçmişini özetledi.

Ayrıca Bafra Musiki Cemiyeti TSM Koro Şefi Celalettin Demir de yaptığı konuşmada, koro ses sanatçısı Sevim Özüdoğru'ya annesinin vefatı nedeniyle başsağlığında bulundu ve konsere yakından uzaktan teşrif edenlere teşekkür etti.

Konsere Samsun Canik Belediye Başkan Yardımcısı ve Bafra TSM korolarına da katılmış Alican Usta, Devlet Korosu Şefi Nihat Gönül, TRT Ses Sanatçısı Canan Sezgin Geylan'ın Türk Müziğine yıllarca hizmet etmiş olan babası Muhterem Sezgin, Samsun THM Korosu Şefi Yavuz Özkaran, Devlet Korosu Keman Sanatçısı Zafer Sezgen, Samsun Sanat Merkezi Müdürü ve bestekar, koro şefi Osman Ergen, Bafra Musiki Cemiyeti THM Koro Şefi, eğitimci Levent Aydın ve eşi Sibel Aydın, Osman Demir, Mehmet Katar, koro ses sanatçısı Funda Yırlayıcı, Bafra THM Korosu ses sanatçıları, ses ve saz sanatçılarının aileleri ile Bafralı ve Samsunlu müzikseverler katıldı.

Konserin son bölümünde Canik Belediye Başkan yardımcısı Alican Usta, Nihat Gönül, Muhterem Sezgin, Osman Ergen, Zafer Sezgen, İdris Anarat, Sema Kulengir Erdal, musiki cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Şef Celalaettin Demir tarafından sahneye davet edildi ve koro ile birlikte şarkılara eşlik ettiler.

Salondaki müzikseverler, okunan şarkılara eşlik ederken, konser sonunda müzikseverler tarafından yoğun alkışlarla onurlandırıldılar.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Musiki Cemiyetinden Muhteşem Samsun Konseri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0