GÜNDEM

Bafra Musiki Cemiyeti Yeni Sezonu Yeni Şefle Açtı

 
 1379
Bafra Haber

 |  - Bafra Musiki Cemiyeti, yeni sezonu yeni şef Ahmet Sedat Mete ile açtı.

Cemiyetin Yönetim Kurulu, koro ses ve saz sanatçıları tarafından ilgi ve coşkuyla karşılanan, Kültür Bakanlığı, Samsun Devlet Koroso şeflerinden, besteci ve Bafralı Ahmet Sedat Mete bu ilgiden memnun kaldı.

İlk buluşma ve sezonun ilk açılış günü ve provasız olmasına rağmen Bafra Musiki Cemiyeti'nin tecrübeli ses ve saz ekibinden oluşan koro, yine kendisini gerek Devlet Korosu'ndaki başarılı şeflik, gerekse de bu güne dek yapmış olduğu sanat müziği formundaki besteleri ve Türkiye Çapında kazandığı beste yarışmaları ödülleriyle dikkat çeken başarılı şef A. Sedat Mete yönetiminde, koro elemanları başarılı, mini bir konser verdi.

Bafra Musiki Cemiyeti Koro Ses Sanatçılarından Yalçın Danışmaz, Gonca Cezairli ve Sevim Özüdoğru yaptıkları sololarla hem koro hem de yeni şefleri A. Sedat Mete tarafından alkışlarla onore edildi.

Oktay Zerrin-Bafra

  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Musiki Cemiyeti Yeni Sezonu Yeni Şefle Açtı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0