BAFRA

Bafra Musıki Cemiyeti Tsm Koro Şefi Demir'dengenççakır' A Plaket

 
 604
Bafra Musıki Cemiyeti TsmKoro Şefi Demir'dengenççakır' A Plaket - Bafra Musıki Cemiyeti, TSM Koro Şefi ve bestekar Celalettin DEMİR, BAKAV ( Bafra Kalkınma Vakfı ) TSM Korosu ile Bafra Musıki Cemiyeti TSM Korosu' nun birleşerek, ortak ve tek bir çatıda faaliyet vermesi ile ilgili bir açıklamada bulundu.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Musıki Cemiyeti, TSM Koro Şefi ve bestekar Celalettin DEMİR, BAKAV ( Bafra Kalkınma Vakfı ) TSM Korosu ile Bafra Musıki Cemiyeti TSM Korosu' nun birleşerek, ortak ve tek bir çatıda faaliyet vermesi ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Demir' in açıklaması şöyle:

" Değerli dostlar, 12 Ekim 2018 tarihi itibarıyla; Bafra Musıki Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Namık Anarat ve Başkan Yardımcısı İdris Anarat beyin daveti üzerine; 2 koroyu tek bir çatı altında birleştirerek, tek koro ( Bafra Musıki Cemiyeti TSM Korosu ) olarak sabitleştirdik.

Bu vesileyle; 01 Ocak 2011 tarihi itibarıyla, bir grup gönül dostlarımızla birlikte kurduğumuz" BAKAV TSM Korosu' nun oluşumunda; bizlerden desteğini 8 yıl süresince hiç esirgemeyen sanat, musıki ve kültür dostu, Bafra Sosyal Kalkınma ve Dayanışma Vakfı ve Esnaf Kefalet ve Şoförler Odası Başkanlığı' nı yürüten sayın Metin Gençakır beyfendiye; şahsım ve BAKAV TSM Korosu ses ve saz arkadaşlarım adına, kendisine şükranlarımızın nişanesi olan bir vefa ve teşekkür plaketi takdiminde bulunduk.

Bu vesileyle kendilerine, bu güne dek büyük bir özveri ile yerine getiren sayın Metin GENÇÇAKIR beyfendiye, tekrar teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. "

Haber: Oktay ZERRİN-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Musıki Cemiyeti Tsm Koro Şefi Demir'dengenççakır' A Plaket içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0