BAFRA

Bafra Musiki Cemiyeti Merhum Başkanını Konser İle Andı

 
 1139
Bafra Musiki Cemiyeti MerhumBaşkanını Konser İle Andı - Bafra Musiki Cemiyeti yılın ilk konserini Bafra Kültür Merkezi’nde Merhum Başkan Namık Anarat İçin düzenledi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Musiki Cemiyeti yılın ilk konserini Bafra Kültür Merkezi’nde Merhum Başkan Namık Anarat İçin düzenledi.

Şef Levent Aydın yönetimindeki Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu Bafralılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Sunuculuğunu Mustafa Kurt ‘un yaptığı programda Türk Sanat Müziğinden oluşan 27 eser seslendirildi.

Konserde Açılış konuşmasını yapan Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Hüseyin Asan, “Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Konserine teşriflerinizden dolayı sizlere cemiyetim adına hoş geldiniz diyor hepinizi saygı ile selamlıyorum. 

Bu aksam sizlere sunacağımız Türk Halk Müziği Konserimizi cemiyetimize yıllarca başkan olarak hizmet vermiş ve 18 Nisan 2019 yılında kaybettiğimiz Sayın Namık Anarat abimiz için vefa duygularımızı ifade edebilmek adına düzenlemeye karar verdik.

Yıllarca başkanlığımızı yapan Sayın Namık Anarat abimizi huzurlarınızda saygı ile anıyor kendisine Allahtan Rahmet diliyorum. Bu aksam Türk Halk Müziği koromuz sizlere güzel türküler söyleyecek ve inanıyorum ki hep birlikte güzel bir akşam geçireceğiz. “dedi.

Konuşmaların ardından Şef Levent Aydın yönetiminde birbirinden güzel Türk Sanat Müziğinden oluşan 27 eser seslendirildi. 

Bafra Kültür Merkezi’nde düzenlenen Konsere Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,  Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hür Yaşar Bafra ADD Başkanı Fazilet Canıgür ve çok sayıda müzik sever katıldı. 

Program sonunda Koroistlerin Merhum Başkan Namık Anarat’ın Kızı ve oğluna Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen çiçek taktim etti. Hatıra fotoğrafından sonra program sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Musiki Cemiyeti Merhum Başkanını Konser İle Andı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0