GÜNDEM

Bafra Mobese'ye Hazırlanıyor İl Genel Meclisi Plan Bütçe Komisyon Başkanı Muharrem Ceylan: "Bafra'da Mobese Yapımı İçin Proje Başlattık. 2009 Yılı Sonuna Kadar Bafra'da Mobese'yi Tamamlamak İstiyoruz"

 
 219
Bafra Mobese'ye Hazırlanıyor İl Genel Meclisi Plan Bütçe Komisyon Başkanı Muharrem Ceylan: "Bafra'daMobese Yapımı İçin Proje Başlattık. 2009 Yılı Sonuna Kadar Bafra'da Mobese'yi Tamamlamak İstiyoruz" - Samsun İl Genel Meclisi Plan Bütçe Komisyon Başkanı Muharrem Ceylan, Bafra'da MOBESE yapımı için proje başlattıklarını belirterek, "2009 yılı sonuna kadar Bafra'da MOBESE'yi tamamlamak istiyoruz" dedi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun İl Genel Meclisi Plan Bütçe Komisyon Başkanı Muharrem Ceylan, Bafra'da MOBESE yapımı için proje başlattıklarını belirterek, "2009 yılı sonuna kadar Bafra'da MOBESE'yi tamamlamak istiyoruz" dedi.

Bafra ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan "Kent Güvenlik Sistemi Projesi" (MOBESE) ile ilgili çalışmalara başladıklarını belirten Muharrem Ceylan, "Bafra'nın güvenliğini önemsiyoruz. Bafra'da MOBESE yapımı için proje başlattık. 2009 yılı sonuna kadar 100 bin YTL'ye kadar yatırım yapılacak. Samsun İl Genel Meclisi'nin 2009 yılı bütçesinde Bafra'nın MOBESE yapımına 50 bin YTL kaynak ayırıp, projesi açıldı. Zaten Bafra'nın güvenliği her şeyin üzerinde. 2009 yılı sonuna kadar Bafra'da MOBESE'yi tamamlamak istiyoruz. MOBESE sayesinde olaylara daha hızlı müdahale edilecek. Tüm veriler dijital ortamda saklanacak ve asılsız iddiaların ortadan kaldırılması ve önleyici hizmet anlayışına katkı sağlayacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı

Bu haber abonesi olduğumuz iha.com.tr'den üretilmiş ve sistemimize otomatik olarak eklenmiştir.

  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Mobese'ye Hazırlanıyor İl Genel Meclisi Plan Bütçe Komisyon Başkanı Muharrem Ceylan: "Bafra'da Mobese Yapımı İçin Proje Başlattık. 2009 Yılı Sonuna Kadar Bafra'da Mobese'yi Tamamlamak İstiyoruz" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0