EĞİTİM

Bafra Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Tekerlekli Sandalye Töreni

 
 270
Bafra Mehmet Akif Ersoyİlkokulunda Tekerlekli Sandalye Töreni - Mehmet Akif Ersoy ilkokulunda Maarif Hareketi kapsamında düzenlenen "Tutumlu Olduk, Tutan El Olduk" projesi ile 3 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine verildi.
Bafra Haber

 |  - Mehmet Akif Ersoy ilkokulunda Maarif Hareketi kapsamında düzenlenen "Tutumlu Olduk, Tutan El Olduk" projesi ile 3 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine verildi.

Bafra`da son günlerde gerek Maarif Hareketi gerekse de diğer okul sosyal ve eğitici projelerle güzel ve örnek uygulamalar olumlu dikkat çekiyor.

İşte bu güzel, örnek ve alkışlanacak bir diğer uygulama da Bafra Mehmet Akif İlkokulunun "Tutumlu Olduk, Tutan El Olduk " adlı projesiyle gerçekleşti.

Projeye büyük destek ve ilgi gösteren okulun 2-A Sınıf Öğretmeni Devrim Önder ve öğrencisi 2-A Sınıfından Ayçanur Sesli`nin sunduğu ve 3 adet tekerlekli sandalyenin ihtiyaç sahiplerine teslim töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Törene Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri`nden Süleyman Ertürk ve Yüksel Aydın, Bafra Sosyal Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer ve Vakfın Sosyal Yardımlaşma ve İnceleme Görevlisi Ercan Gümüş, Bafra Mehmet Akif İlkokulu Müdürü İsmet Dağdaş, okul Rehber Öğretmeni Yusuf Özçelik, Okul Aile Birliği Başkanı Fidan Kumbasar, Okul Sınıf Velisi Sevda Kaptan Yıldız, Bafra İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Şerafettin Şahin ve Md. Yrd. Mehmet Gökmen ile ilçede görevli okul müdürleri, Mehmet Mehmet Akif İlkokulu 2-A Sınıfı Öğretmeni Devrim Önder ve okul öğretmenleri, İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız, veliler ve misafirler ile öğrenciler katıldı.

Törende İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ertürk, Şube Müdürü Yüksel Aydın, Sosyal Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer ve vakfın Yardım İnceleme Görevlisi Ercan Gümüş ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü İsmet Dağdaş ve İsmet İnönü İlkokulu Müdür Yrd. Mehmet Gökmen birer konuşma yaptılar.

İçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ertürk yaptığı konuşmada şöyle dedi: "Değerli misafirlerimiz, basınımız, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, bu yörenin çok değerli velileri. Genelde zaten bayan arkadaşlar, sağolsunlar. Burada gördüğümüz gibi" Tutumlu Olduk, Tutan El Olduk " Projesi`nin çalışmasını, ürününü görüyoruz. Bu güzel bir katılım. Aynı zamanda iyi de bir paylaşım. Velilerimiz kendi yapmış oldukları ürünlerini okulumuza getirip burada sattılar. Elde edilen gelirle de 3 tane çocuğumuza gördüğünüz gibi tekerlekli sandalye hediye etmek istiyorlar.

Teslim edilecek kişileri de mağdur olduğunun bilinmesi için Sosyal Dayanışma Vakfından isim istedik. Bu kişilere şu anda hediyelerini vereceğiz. Yardımlaşma gerçekten çok güzel. Çok güzel bir dayanışma göstermiş okulumuz.

Öğretmenlerimize, yöneticilerimize katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu küçük hanımefendinin de ( sunucu öğrenci ) bu cesaretine teşekkür ediyorum. Çok sağolun küçük hanım."

Daha sonra Sultan Akgün`ün kızı Kader Akgün`e, Fadime Hürmet`in oğlu Yusuf Hürmet`e ve dedesi Şenol Karaca`nın torunu Sude Çil`e 3 adet tekerlekli sandalye protokol tarafından teslim edildi.

Daha sonra projede emeği geçenlere teşekkür belgeleri, çiçek takdiminde bulunuldu. Tören, toplu fotoğraf çekimleri ve yapılan ikramlarla sona erdi.

Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Tekerlekli Sandalye Töreni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0