EĞİTİM

Bafra Koleji Aile Birliği Yılsonu Toplantısı

 
 107
Bafra Koleji Aile Birliği Yılsonu Toplantısı - Bafra Koleji Okul Aile Birliği 2008-2009 Eğitim Öğretim yılını değerlendirmek ve yeni Eğitim Öğretim döneminin planlaması yapmak için Derbent Barajı yakınlarındaki Ak Balık Restoran`da bir araya geldi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Koleji Okul Aile Birliği 2008-2009 Eğitim Öğretim yılını değerlendirmek ve yeni Eğitim Öğretim döneminin planlaması yapmak için Derbent Barajı yakınlarındaki Ak Balık Restoran`da bir araya geldi.

Bafra Koleji Okul Aile Birliği 2008-2009 Eğitim Öğretim yılını değerlendirmek ve yeni Eğitim Öğretim döneminin planlaması yapmak için Derbent Barajı yakınlarındaki Ak Balık Restoran’da bir araya geldi.
Bazı okul aile birliği üyelerinin şehir dışında olması münasebetiyle katılamadığı toplantıda İlköğretim müdürü Cafer Koç yeni yapılanma hakkında üyelere bilgi verdi. Cafer Koç” Bildiğiniz üzere altı öğretmen arkadaşımızla Işıl Eğitim-Öğretim ve lmtd. Şirketini devr almış bulunuyoruz. Hedefimiz eğitim ve öğretim noktasında söz sahibi olmak. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi yeni dönemimizde de yanımızda ve destekçimiz olacağınıza şüphemiz yok. Katılımız ve destekleriniz için sizlere çok teşekkür ederim.” Dedi. Kurucu temsilcisi Adnan Özpoyraz da “Bu iş takım işidir, bizleri iyi ve kötü günümüzde yalnız bırakmayan okul aile birliğimize çok teşekkür ederiz. Desteğinizle çok daha iyi işler yapacağımızı düşünüyoruz. Uyum içersinde nice toplantılarda buluşacağımıza eminim.”dedi. Daha sonra yemeğe geçildi, yemek sonrası hatıra fotoğrafı çekilerek toplantı sona erdi.
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Koleji Aile Birliği Yılsonu Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0