SPOR

Bafra Kızılırmakspor Sezonu Galibiyetle Tamamladı

 
 368
Bafra Kızılırmakspor Sezonu Galibiyetle Tamamladı - Samsun Bölgesi 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Bafra Kızılırmakspor, Samsun Esentepe Spor`u deplasmanda 2-1 yendi.
Bafra Haber

 |  - Samsun Bölgesi 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Bafra Kızılırmakspor, Samsun Esentepe Spor`u deplasmanda 2-1 yendi.

<p>Samsun Süper Amatör Ligine yükselmek için mücadelen veren Bafra Kızılırmakspor son karşılaşmasında Esentepe Spor`u Fahrettin ve Özgür`in golleri ile yendi.</p> <p>Karşılaşmada oldukça zorlanan Bafra Kızılırmakspor 1-0 geri düştüğü karşılaşmayı 2-1 kazanarak puanını 47`ye yükselterek, averajla liderliğini sürdürmüş oldu.</p> <p>Bu karşılaşma ile birlikte maçlarını tamamlayan Bafra Kızılırmakspor henüz bir maçı daha bulunan Bafra Gençlikspor`un Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Samsun 1453 Fatih Reşadiye maçında puan kaybetmesini bekleyecek.</p> <p>Samsun Bölgesi 1. Amatör Ligi B-Grubunun 21. haftasındaki diğer karşılaşmada ise Bafra Gençlikspor rakibi olan Samsun Selanikspor`un saha çıkmamasından dolayı hükmen 3-0 galibiyetle ayrılarak puanını 47`ye çıkarttı.</p> <p>Bafra Gençlikspor, Çarşamba günü Samsun 1453 Fatih Reşadiyspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak.</p> <p>Bu karşılaşmadan en az 1 puan çıkardığı taktirde Samsun Süper Amatör Ligine direk çıkan ilk ekip olacak.</p>
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kızılırmakspor Sezonu Galibiyetle Tamamladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0