BAFRA

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen Habider’i Ziyaret Etti

 
 873
Bafra Kaymakamı CevdetErtürkmen Habider’i Ziyaret Etti - Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen Halkı Bilinçlendirme Derneğini (HABİDER)ziyaret etti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen Halkı Bilinçlendirme Derneğini (HABİDER)ziyaret etti.

HABİDER genel başkanı Yaşar Önbaş, Halkımızı Bilinçlendirme Derneğinin kuruluş amaçlarını ve “ÇOCUK GELİŞİM BİLİMİ”nin Önemini açıkladı yaptığı faaliyetleri Kaymakam Cevdet Ertürkmen’e bir sunumla sundu.

24 Ekim 2003 yılında kurulan Halkımız Bilinçlendirme Derneği ”HA-Bİ-DER” i Günümüze kadar kazandığı Avrupa projeleri gibi birçok proje ve faaliyetlerini ve 19 Mayıs üniversitesiyle yaptığı akademik işbirliği çalışmalarını anlattı.

Ömrünü 0-6 yaş Çocukların gelişimine, ailelerinde eğitimine adayan ve bununla ilgili kurduğu derneği ile sayısız ödülleri olan emekli öğretmen Yaşar Önabaş, bitmeyen enerjisiyle yaşatmaya çalıştığı HA-Bİ-DER Derneğine kazandırılan Bafra “ÇOCUK GELİŞİM BİLİMİ” OYUN ve OYUNCAK MÜZESİ” dönüştürme çalışmaları ile ilgili birikimlerini ve etkinliklerini anlattı. 

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen yapılan sunum sonrası, “Yaşar beyin yaptığı çalışmalara ömrünü adanmışlığına, Ailelere ulaşmalarına hayran kaldım. ”dedi.  HA-Bİ-DER” ‘in müzesini gezdi ve çok taktirle karşıladı.

Ziyarete HA-Bİ-DER derneğinden eğitim alan annelerden Çiğdem Gündüz Bafra Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Naim Okay ve derneğin kurucu ve yönetim kurulu üyesi Hikmet Balakçı katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen Habider’i Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0