BAFRA

Zeynep Çiçek Bafra Belediye Başkan Adayı Oldu

 
 855
Zeynep Çiçek Bafra Belediye Başkan Adayı Oldu - Zeynep Çiçek 2019 Yerel seçimlerinde DSP’den Bafra Belediye Başkan adayı oldu. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Zeynep Çiçek 2019 Yerel seçimlerinde DSP’den Bafra Belediye Başkan adayı oldu. 

2014 Yerel Seçimlerinde bağımsız Bafra Belediye Başkan adayı olan Zeynep Çiçek, 2019 Yerel Seçimlerinde DSP’den Belediye Başkan adayı olarak seçime girecek.

2014 Yerel Seçimlerinde bağımsız Bafra Belediye Başkan adayı olan Zeynep Çiçek, 2019 Yerel Seçimlerinde DSP’den Belediye Başkan adayı olarak seçime girecek. 

DSP'den 2 kişi de Meclis üyesi başvurusu yaptı. 

Çiçek, 2014 Yerel Seçimlerinde 224 oy almıştı. 

Zeynep Çiçek, 2014 Yerel seçim çalışmaları kapsamında, Belediye Kültür Merkezinde aday tanıtım toplantısı ve konvoy yapmıştı. 

2015 seçimlerinde de bağımsız aday olmak isteyen ancak seçim ücretini temin edemeyen Zeynep Çiçek, Bafra Haber'e verdiği röportajda kendisini şöyle tanıtmıştı:

Ben Zeynep Çiçek, annem Zeliha Çiçek Bafra`nın İğdir Köyünden, Babam Bilal Çiçek Alaçam`ın Kızlan Köyündendir. İlk okulu Gazi İlk öğretim okulunda, orta okulu Bafra Cumhuriyet Ortaokulunda  okudum. Açık öğretimden liseyi okumaktayım. İlk okul 5. sınıftan itibaren ailemle sebze ve meyve üzerine pazarcılık yaptım. Mısır, dondurma, yumurta satıcılığı yaptım. Çocukluk ve gençlik yıllarımda baba mesleği olan Kalaycılık yaparak babama yardım ettim. Sonraki zamanlarda kuaförlük, sekreterlik, avize parlatma ve paketleme, dondurma külahı paketleme, yaprak tütün tonga dikimi, market reyon sorumlusu, hurdacılık, tekstil makineciliği, çocuk bakıcılığı, evlerde hasta bakımı işi yaptım.  Bafra Devlet Hastanesinde Şerafettin Avcıkurt Zamanında gönüllü hemşirelik yaptım.

Siyaseti küçük yaştan itibaren aile içerisinde  daha sonrada sosyalleşerek öğrendim, takip ettim. Bekar bir bayanım, hiç evlilik yapmadım, Yabancı dil olarak İngilizce azda olsa Japonca ve Arapça bilmekteyim.Belediye Başkan adaylık sürecinde  adaylığım sırasında 7 siyasi partiyi arkamda bıraktım.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Zeynep Çiçek Bafra Belediye Başkan Adayı Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0