BAFRA

Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur’a Genel Sekreterlik Teklif Edildi

 
 945
Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur’aGenel Sekreterlik Teklif Edildi - Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur’a Trabzon Büyükşehir Belediyesi
Genel Sekreterliği teklif edildi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur’a Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği teklif edildi.

Edinilen bilgiye göre, Kasım 2018 tarihinde Bafra’ya atanan Trabzon Yomralı Ahmet Adanur’a Trabzon Büyükşehir Genel Sekreterliği teklif edildi.

Kaymakam Ali Fuat Türkel’in Şişli Kaymakamı olarak atanmasının ardından yerine 2018 tarihinin Kasım ayında Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığında görev yapan Ahmet Adanur getirilmişti.

2 buçuk yıl Cizre Kaymakamı olarak ve 1 yıldır da Cizre Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Ahmet Adanur Ankara Mahalli İdareler Daire Başkanlığına tayini çıkmasından dolayı buradaki görevine 08 Eylül 2017 tarihinde veda etmişti. Bafra Kaymakamı olarak ilçeye atanan ve 5 ay gibi kısa bir süre ilçede görev yapan Ahmet Adanur Trabzon Büyükşehir Belediyesinde Genel sekreter olarak görev yapacak.

#ahmet-adanur0# Kimdir?

Trabzon'un Yomra İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Trabzon'da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu.2001 yılında askerlik hizmetini Ağrı'da yedek subay olarak tamamladı.2005 yılında Denizli Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Kaymakam Adanur 2015-2017 yılları arasında Cizre Kaymakamlığı yapmıştı.

Trabzon'un Yomra ilçesi nüfusuna kayıtlı Ahmet Adanur, 2016 yılında Cizre Kaymakamlığı yaptığı dönemde, 11 polisin şehit olduğu terör saldırısında yaralanmıştı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur’a Genel Sekreterlik Teklif Edildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0