EĞİTİM

Bafra İmam Hatip Ortaokulu 1. Yaş Gününü

 
 2493
Bafra Haber

 |  - Bafra İmam Hatip Ortaokulu 1. Yaş gününü coşkulu bir şekilde kutladı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Milli Eğitim müdürü Mehmet Uzunlar ve Şube Müdürü M. Ali Katipoğlu ve çok sayıda Kurum amiri ve davetli katıldı.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başlayan programa Okul Müdürü İzzettin Şahin`in Hoş geldiniz konuşmasıyla devam etti.

 Okul Müdürü İzzettin Şahin, "Bafra İmam Hatip Ortaokulu olarak birinci yılımızda Türkiye genelinde yapılan deneme sınavlarında ilk 100`e giren 37 öğrencimiz, il birinciliğimiz, ilçe birinciliğimiz, Güreşte il birinciliğimiz, Resim yarışmasında ilçe birinciliğimiz mevcuttur. Kısa zamanda gerçekleşen başarılar gelecek yılda daha gayretle çalışmamız için bize referans olacaktır." dedi.

 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Kısa zamanda gerçekleşen başarıların olduğunu şimdi öğrendim. Başta okul müdürü İzzettin Şahin`e ve tüm öğretmen ve personele teşekkür ediyorum ." dedi.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, "1.yaş gününde böyle bir programı hazırlayan tüm idareci ve öğretmenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra okul 1.si Şevval Uçar`a Tablet Bilgisayar, 2. ve 3. olan öğrencilere kol saati hediye edildi.

Yapılan ikramların ardından tören son buldu.

  • BafraHaber Yorum
  • Bafra İmam Hatip Ortaokulu 1. Yaş Gününü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0